HAN Campus Nijmegen, communicatie, klas, presenteren, studenten, college, les, finance, economie

Economie en Bedrijf

Ligt er aan het eind van de dag nog voldoende vers brood in de schappen?

Tijdens de werkconferentie ‘Soepele keten door slimme technologie’ kregen studenten en alumni van de HAN-opleiding Logistics Management een inkijkje in hoe kunstmatige intelligentie hun vakgebied heeft veranderd.

HAN Redactie
07 december 2021
83155 automotive logistics and truck 2019
Economie en Bedrijf

Mbo-studenten maken kennis met associate degrees van de HAN

Op woensdagmiddag 17 november verwelkomde de HAN ruim 150 studenten van het ROC Rivor. De studenten kwamen met touringbussen van het ROC in Tiel naar de HAN-campus in Arnhem om kennis te maken met de associate degrees in het economisch domein. Het werd een geslaagde middag!

HAN Redactie
18 november 2021
354386 Presentatie mbo middag, auditorium R31. Economisch domein. 2021
Economie en Bedrijf

Ondernemen kun je leren!

Het zijn roerige tijden voor ondernemers; COVID-maatregelen, verduurzaming en digitalisering. Hoe houd je je hoofd boven water? Heb je aan een stevige ondernemersgeest en -mentaliteit voldoende? En misschien wel de belangrijkste vraag; waar leer je deze mentaliteit?

Joline Nijholt
17 november 2021
237723 vergadersituatie met documenten met tabellen
Economie en Bedrijf

Goud voor Food & Business in EW Beste Studies 2021

De opleiding Food & Business krijgt met een gouden medaille de hoogste waardering in Elsevier’s Beste Studies 2021 die deze week in EW Weekblad is gepubliceerd. Zeer trots is de opleiding met deze gouden medaille. Een bevestiging van onze kwaliteit en de waardering van onze studenten daarvan!

Nathalie van den Berg
15 oktober 2021
32175 creatieve kitchen, FEM Food & Business
Economie en Bedrijf

Kwaliteitszegel voor topopleiding Food & Business

De opleiding Food & Business van de HAN krijgt het predicaat topopleiding. Dat blijkt uit de vandaag gepresenteerde Keuzegids Hbo 2022. We laten hiermee zien dat we staan voor kwaliteit.

Nathalie van den Berg
07 oktober 2021
32171 creatieve kitchen, FEM Food & Business
Economie en Bedrijf

HAN-studenten buigen zich over grote innovatievraagstukken

Hoe kunnen we als mens onderscheidend zijn als robots grotendeels ons werk overnemen? Wat is de impact van een veranderend klimaat? Het zijn voorbeelden van innovatievraagstukken waar HAN-studenten van Commerciële Economie - Innovation aan werken. Dat doen ze 5 dagen per week binnen en buiten de HAN, waarbij ze samen met het werkveld waardevolle oplossingen voor deze vraagstukken bedenken. Wat is er zo vernieuwend aan deze Innovation specialisatie van Commerciële Economie?

Nathalie van den Berg
30 september 2021
178483 business innovation studenten met sticky notes
Economie en Bedrijf

Is Einstein in de toekomst jouw docent?

Eén fotootje, meer heb je niet nodig om bewegende beelden te genereren van jouw voorvader. Of een video te maken van Shakespeare. De nieuwe dienst Deep Nostalgia brengt met kunstmatige intelligentie foto’s tot leven. Business innovators zetten dit soort mogelijkheden om in innovaties voor organisaties. Gaaf toch?

Nathalie van den Berg
22 maart 2021
business innovation student Jelle
Economie en Bedrijf

De HAN daagt studiekiezers uit

Begin dit jaar startte een aantal opleidingen van de HAN met een pilot rondom College Coins. Dat is een app waarmee hogescholen opdrachten naar studiekiezers kunnen sturen. Zo leren jongeren de HAN en de opleidingen op een leuke manier beter kennen.

HAN Redactie
12 februari 2021
Twee meiden samen studeren in een kubus en een meisje alleen
Economie en Bedrijf

Commerciële Economie - Innovation start in september 2021

De HAN gaat vanaf september 2021 de 4-jarig specialisatie Commerciële Economie - Innovation aanbieden. Innovatie is de motor achter duurzame economische groei. Het is een belangrijke bron voor vernieuwing en biedt innovatieve oplossingen voor sociale, ecologische en economische vraagstukken. CE-Innovation leidt de innovatieprofessionals op waar bedrijven om staan te springen.

Nathalie van den Berg
10 november 2020
business innovation studenten met sticky notes