Goud voor Food & Business in EW Beste Studies 2021

De opleiding Food & Business krijgt met een gouden medaille de hoogste waardering in Elsevier’s Beste Studies 2021 die deze week in EW Weekblad is gepubliceerd. Zeer trots is de opleiding met deze gouden medaille. Een bevestiging van onze kwaliteit en de waardering van onze studenten daarvan!

32175 creatieve kitchen, FEM Food & Business

Hoogste waardering met gouden medaille

Food & Business scoort op alle onderdelen bovengemiddeld in Beste Studies 2021 en verdient daarmee een gouden medaille. Arianne Roggeveen, Academiemanager Food & Business: “We zijn met elkaar enorm trots op onze opleiding. We bereiken deze kwaliteit door een goede samenwerking tussen docenten, studenten en het werkveld. We leren van en met elkaar. Dat we in dezelfde week het predicaat Topopleiding van de Keuzegids Hbo 2022 en nu ook een gouden medaille krijgen, is echt een enorme erkenning voor de kwaliteit waar we voor staan.” 

342051 gouden medaille elsevier 2021

Over Elsevier’s Beste Studies

Elsevier’s Beste Studies is gebaseerd op het studentenoordeel uit de Nationale Studenten Enquete (NSE), waarvan de resultaten eerder dit jaar al bekend werden. Daarin spelen de inhoud en faciliteiten een rol, maar ook de sfeer, en de voorbereiding op de arbeidsmarkt. Dit jaar deden 330.000 studenten mee; voor Elsevier zijn de resultaten geanalyseerd door ResearchNed. Om in aanmerking te komen voor goud moet een opleiding op acht of meer onderdelen aanzienlijk beter scoren dan het gemiddelde van de gehele sector.

Open Dag

Wil je de sfeer proeven van onze campus? Wil je van studenten horen hoe zij de opleiding ervaren? Of wil je alles weten over toelatingsvoorwaarden, vakkenpakket, vrijstellingen en stages? Kom dan naar onze Open Dag op 13 november. Natuurlijk vind je alle informatie over onze opleiding ook op onze website.

 

Bron: Elsevier’s Beste Studies