Welkom (terug), op de HAN!

Yes, we mogen weer open voor fysiek onderwijs. En wat fijn om jou straks (weer) te zien, op 1 van onze campussen! Heb je nog geen HAN-account? Geen probleem! We helpen je graag op weg, met praktische informatie. Zo begin je goed aan je nieuwe studiejaar.

307119 studenten buiten

Waar haal ik m'n readers? Hoe werkt het met printen? Waar vind ik niet te missen info? En, last but not least, hoe is de koffie op de campus? Nieuwsgierig? Lees snel verder.

CampusStore

In Arnhem, aan de Ruitenberglaan 31 (B0.05) en in Nijmegen, aan de Kapittelweg 33 (D0.40) vind je een CampusStore. Hier koop je kaarten, cadeautjes, kantoor- en hygiëneartikelen en de readers van je opleiding. De CampusStore is open van 8.30 tot 17 uur. Behalve op vrijdag, dan sluiten we om 16 uur. Je betaalt alle artikelen per pin.

Printen

Voor al je print-, scan- en kopieerwerk gebruik je onze gloednieuwe printers. Of je gaat ervoor naar de Copyshops. Printers vind je in alle HAN-gebouwen, op diverse plekken. Heb je haast en geen zin om een printer te zoeken? De Copyshops vind je bij de CampusStores. Wil je gebruik maken van de printers? Dan heb je een HAN-pas nodig. Die krijg je als je een HAN-account hebt. Lees meer over de studiefaciliteiten op onze campussen.

Wifi

Je kunt gratis gebruikmaken van onze wifi (eduroam) in alle HAN-gebouwen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een HAN-account. Lees meer over hoe dit werkt. Nog geen HAN-account? Maak een HAN-account aan.

Insite: nieuws, opleidingsinfo en reserveringen

Je HAN-account in huis? Dan krijg je automatisch toegang tot ons intranet: Insite. Hier vind je niet te missen info: nieuws, informatie over je opleiding en contactgegevens. Je kunt er reserveringen doen, voor een vergaderruimte, AV-middelen of voor catering.

Koffie? Graag!

Net voor de zomer kwamen onze nieuwe koffiemachines binnen. Mooi op tijd dus, voor jou! Deze koffie moest uiteraard wel even getest worden. Zo’n 250 HAN'ers namen de proef op de som. Zij kwamen tot de conclusie dat Classic Roast, Dark Roast en Extra Dark Roast de lekkerste opties zijn. Nieuwsgierig? Op de 1e collegedagen mag jij de koffie gratis uitproberen! Daarna betaal je er wel weer voor (per pin).

Stoelen en tafels

Afgelopen studiejaar hebben veel HAN-medewerkers een stoel, tafel of extra beeldscherm in bruikleen gekregen, om goed thuis te kunnen werken. Het kan zijn dat je ‘oude’ werk- of studeerplek niet meer compleet is. Graag je begrip hiervoor! We maken dit zo spoedig mogelijk weer in orde. 

Rookvrij

Niet vergeten! De HAN-campussen zijn rookvrij. Ook van elektrisch roken. 

Lees meer over onze huisregels (inloggen met je HAN-account).