Over de HAN

Online en offline kunnen niet zonder elkaar

De laatste 1,5 jaar is er een enorme schat aan ervaring opgedaan met online leren. Eén overduidelijke les daarbij: online en offline kunnen niet zonder elkaar. Geen twijfel mogelijk, de toekomst zal blended zijn, zegt HAN-lector Marijke Kral.

20 september 2021
192187 lectoraat leren met ict marijke kral
Over de HAN

"Schrijven kost nog moeite"

Uiteraard, hij praat met een accent, maar zeg niet dat zijn Nederlands onbegrijpelijk is. De woorden rollen razendsnel over zijn tong, precies zoals hij handelt. Jamal Belahsen is een aanpakker en sinds een jaartje de ideale versterking van het conciërgeteam van Ruitenberglaan 26.

09 september 2021
317636 Een foto van HAN-medewerker Jamal. Geplaatst door HB.

HAN-ambassadeurs op het podium

Ze leggen verbindingen, bouwen bruggen, werken constructief aan oplossingen, tonen eigenaarschap, zijn innovatief en zijn daarmee ambassadeurs voor de HAN. CvB-leden Bridget Kievits en Yvonne de Haan deelden met zichtbaar enthousiasme en een passende quote aan de winnaars de HAN-prijzen uit. In 4 categorieën.

27 augustus 2021
307769 Een uitsnede van het beeld van de Opening van het studiejaar en de HAN Parade. Geplaatst door HB.

Opening van het studiejaar - Hubert Bruls

"Als we de afgelopen periode één ding hebben geleerd, dan is het dat de mens ongeneeslijk sociaal is." Het zijn woorden van Hubert Bruls, burgemeester van Nijmegen, die hij tijdens de opening van het nieuwe studiejaar sprak en waarbij hij de nadruk van samenkomen, -werken, -leren, -onderzoeken en ervaren aanhaalde.

Opening van het studiejaar - Rob Verhofstad

Studenten die het verschil maken, dat is de kern van de koers van de HAN voor de komende jaren. Studenten die voortbouwen op wat hun voorgangers het jaar daarvoor hebben bereikt. "Een onderzoeksproject houdt niet op bij de grenzen van een discipline of academie. Om verschil te maken moet er cross-disciplinair en cross-sectoraal worden gewerkt." Dat stelde CvB-voorzitter Rob Verhofstad bij zijn openingsspeech van het nieuwe studiejaar.

Over de HAN

Welkom (terug), op de HAN!

Yes, we mogen weer open voor fysiek onderwijs. En wat fijn om jou straks (weer) te zien, op 1 van onze campussen! Heb je nog geen HAN-account? Geen probleem! We helpen je graag op weg, met praktische informatie. Zo begin je goed aan je nieuwe studiejaar.

25 augustus 2021
307119 studenten buiten

Pop-up-priklocatie op de HAN

De GGD komt naar de HAN! Vanaf woensdag 25 augustus kunnen studenten en medewerkers die nog niet zijn gevaccineerd, hun prik halen op 1 van onze locaties. Een afspraak maken is dan niet nodig.

24 augustus 2021
246936 Studenten volgen een opfriscursus vaccineren om zich voor te bereiden op de COVID-vaccinaties.

Opening studiejaar via livestream, HAN Parade op locatie

Op 26 augustus 2021 starten we het nieuwe studiejaar, met de Opening, de uitreiking van de HAN Prijs en de HAN Parade. De start is deels online, en deels op locatie.

23 augustus 2021
300562 Banner met paard in caroussel voor de HAN Parade en opening van het studiejaar 2021-2022
Over de HAN

#BEATPLASTIC in de restaurants op de campus

Best wel zonde, al die plastic flesjes, draagtassen, koffiebekers, maaltijdverpakkingen. Ze doen prima hun werk, maar na gebruikt belanden ze direct in de prullenbak. Netjes gescheiden, uiteraard, maar kan het niet nog wat beter? De HAN werkt samen met onze cateraar Eurest om over te stappen op herbruikbare alternatieven.

23 juli 2021
252742 Plastic afval. Bouwkunde maakt er woningen van. Robert en Maud studeerden erop af.

Ict-geletterde studenten opleiden

Hoe zet je technologie en ict in je onderwijs in? En waar kan de inzet van technologie of ict onze beroepen verbeteren? Urgente vragen voor de HAN. Zo urgent, dat we Open Digital Horizons zijn gestart.

15 juli 2021
32535 ict cmd studenten vrouwen op trap