Oriënteren op een school
 

Kijkje in de klas

Wil jij sfeer proeven in een echte klas? Dat kan! Een aantal middelbare scholen en mbo's zetten graag de deuren voor je open tijdens ‘Kijkje in de klas’.  

Want ook al is er heel veel informatie te vinden over de lerarenopleidingen, het voortgezet onderwijs en mbo , kiezen doe je niet alleen met je hoofd. Ook met je hart. Door iets te beleven en te ervaren, voel je pas écht of het vak iets voor jou is. 
Dus denk jij erover na om op het voortgezet onderwijs of mbo docent te worden? Doe mee en beleef hoe het is om in een klas te staan. Dat kan met ‘Kijkje in de klas’!

Het was een fijn en duidelijk gesprek met Roel, docent Aardrijkskunde en Mens & Maatschappij. Hij heeft al mijn vragen beantwoord. Ik ben nu een stap verder in mijn studiekeuzeproces.

Het was een leuke ervaring en ik kon goed antwoord geven op de vragen die Bente stelde. Omdat ik zelf heb gestudeerd op de HAN kon ik ook vertellen over mijn ervaringen met de opleiding. Ik denk in ieder geval dat Bente een goed beeld heeft gekregen van wat je kan verwachten in het onderwijs.

Meer weten?

Wil je meer weten over de lerarenopleidingen van de HAN? Ga dan naar han.nl/leraarworden. 

Heb je vragen over ‘Kijkje in de klas’? Kijk eens op han.nl.kijkje-in-de-klas