Kennismaken

Virtual reality tour over de campus

Wil jij sfeer proeven op de HAN-campus aan de Laan van Scheut 10 in Nijmegen? Met de nieuwe virtual reality tour van de HAN loop je de campus binnen op een moment dat jou uitkomt. Met behulp van een app volg je een interactieve rondleiding.

Nathalie van den Berg
20 januari 2022
32602 groepje studenten loopt langs The Brew

De Open Dagen van de HAN gaan door

Ook na de persconferentie van 12 november gaan de Open Dagen van de HAN door. Op 20 november is de Open Dag voor de voltijd-opleidingen in Arnhem. Je kunt de Open Dag op de campus bezoeken óf online volgen.

12 november 2021
333567 HAN Open Dag voltijd 2021 2022 header meisje met lichtjes
Kennismaken

Maak nu ook in Nijmegen kennis met het lerarenvak

Hoe is het nou echt om voor de klas te staan? En hoe ziet een dag van een leraar eruit? Ontdek zelf of het voor de klas staan iets voor jou is in de regio Nijmegen.

30 april 2021
docent buigt over tafel student