Toegepaste Biowetenschappen en Chemie

Ben je op zoek naar een stagiair of afstudeerder, heb je een onderzoek waarbij je organisatie hulp kan gebruiken of ben je op zoek naar labapparatuur? Wij kunnen helpen.

biologie en medisch laboratoriumonderzoek student samenwerken laboratorium

Samen met jouw organisatie leiden we je toekomstige medewerkers op of scholen we je medewerkers op of om. Wil je met ons samenwerken in het onderwijs? Hieronder vind je de mogelijkheden. 

Stage en afstuderen

Heb je een interessant stageproject? Of wil je gewoon graag een van onze studenten aannemen als stagiair? Lees onze brochure en stuur het ingevulde formulier naar stage.atbc@han.nl.

Ben je op zoek naar informatie over een stageplek voor onze masteropleiding Molecular Life Sciences? Bekijk dan deze factsheet. 

Meer weten? Stuur ons dan een e-mail: stage.atbc@han.nl

biocentre_data-science9. Martijn van der Pol, Philip de Groot

Onderwijsprojecten

Voordelen van werken met studenten

Andere mogelijkheden voor samenwerking

De Academie Toegepaste Biowetenschappen en Chemie - ATBC - leidt studenten op tot volwaardige, internationaal georiënteerde analisten en onderzoekers. Maar wij doen meer. Onderzoek bijvoorbeeld. Binnen onze academie werken wij met gemotiveerde docenten, onderzoekers en studenten samen aan verschillende onderzoeksprojecten. Het werkveld sluit de driehoek met onderwijs en onderzoek. Door samen te werken met bedrijven, ziekenhuizen, onderzoeksinstituten en andere organisaties sluiten onze opleidingen aan bij de ontwikkelingen in de markt en hebben de onderzoeksprojecten een link met de praktijk.

Zie je mogelijkheden voor je organisatie, wil je met ons samenwerken of heb je vragen? Stuur dan een mail naar contact.atbc@han.nl.

Onderzoek HAN BioCentre

Werkveld Diensten

ATBC levert services die voor andere organisaties interessant kunnen zijn. Zo verhuren wij laboratoriumapparatuur en kunt u gebruikmaken van onze laboratoriumfaciliteiten. Daarnaast bieden wij cursussen en trainingen, die op maat geleverd kunnen worden.

Life cciences is boomingDe voordelen van een cursus in de life sciences

Lectoraten

Samen met het onderwijs zetten we onze tanden in maatschappelijke vraagstukken. We voeren praktijkgericht onderzoek uit in een aantal lectoraten.

Hybride leer-werkomgevingen

VideoBezoek Laan van Scheut 2

Agenda

Symposium HAN BioCentre

Op 1 februari 2021 bestaat het HAN BioCentre 15 jaar. Om dat te vieren, organiseert ze in 2022 een symposium. Precieze datum en inhoud worden later bekendgemaakt.

Werken met bioreactor in HAN BioCentre

Nieuwsbrief

Wij geven eens per kwartaal een nieuwsbrief uit met het laatste nieuws uit de academie, maar ook uit het werkveld.

Neem contact met ons op

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met de werkveldcommissie of het stagebureau.

Werkveldcommissie
contact.atbc@han.nl

Stagebureau
stage.atbc@han.nl

biocentre data-science3