Samenwerken met Academie Toegepaste Biowetenschappen en Chemie

Ben je op zoek naar een stagiair of afstudeerder, heb je een onderzoek waarbij je hulp kunt gebruiken, ben je op zoek naar labapparatuur of wil je op een andere manier met ons samenwerken? Mogelijkheden genoeg.


Onderwijs 

Studenten

Samen met jouw organisatie leiden we je toekomstige medewerkers op of scholen we je medewerkers op of om. Wil je met ons samenwerken in het onderwijs? Hieronder vind je de mogelijkheden. 

Stage en afstuderen

Heb je een interessant stageproject? Of wil je gewoon graag een van onze studenten aannemen als stagiair? Lees onze brochure en stuur het ingevulde formulier naar stage.atbc@han.nl.

Ben je op zoek naar informatie over een stageplek voor onze masteropleiding Molecular Life Sciences? Bekijk dan deze factsheet

Meer weten? Stuur ons dan een e-mail: stage.atbc@han.nl

Martijn van der Pol, Philip de Groot

Onderwijsprojecten

Voordelen van werken met studenten

Onderzoek 

HAN BioCentre

Werkveld 

Preferred partners

Met een aantal bedrijven hebben wij een contract afgesloten. Doel daarvan is om veel samen te werken in het onderwijs en onderzoek van onze academie. 

Deze preferred partners zijn:

Bedrijvenmarkt

Op vrijdag 26 januari 2024 staat de volgende editie van de bedrijvenmarkt gepland. Al onze studenten kunnen tussen 13 en 18 uur kennismaken met bedrijven en instellingen uit de chemie, biologie, life sciences en bio-informatica. Voor bedrijven een kans om studenten te werven voor een stage, afstudeeropdracht of misschien wel een baan. 

Voorlichting kan in de vorm van een workshop, presentaties, marktkraam of nog anders, dat bepaalt het bedrijf zelf. En ook de frequentie en de voertaal. 

Na de zomer volgt meer informatie over het programma en de invulling. 

Diensten

ATBC levert services die voor bedrijven en organisaties interessant kunnen zijn. Zo verhuren wij laboratoriumapparatuur en kun je gebruikmaken van onze laboratoriumfaciliteiten. Daarnaast bieden wij cursussen en trainingen, die op maat geleverd kunnen worden.

Life sciences is booming

De voordelen van een cursus in de life sciences

Lectoraten

Samen met het onderwijs zetten we onze tanden in maatschappelijke vraagstukken. We voeren praktijkgericht onderzoek uit in een aantal lectoraten.

Hybride leer-werkomgevingen

Video

Bezoek Laan van Scheut 2

Nieuwsbrief

Wij geven eens per kwartaal een nieuwsbrief uit met het laatste nieuws uit de academie, maar ook uit het werkveld.

Neem contact met ons op

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met de werkveldcommissie of het stagebureau.

Werkveldcommissie
contact.atbc@han.nl

Stagebureau
stage.atbc@han.nl

data-science3