Jouw toekomst als change agent in de circulaire economie

Nederland heeft zichzelf als doel gesteld om in 2050 volledig om te zijn naar een circulaire economie. Bedrijven en organisaties moeten dus aan de slag met duurzaam ondernemen. Niks doen is geen optie meer. De vraag naar specialisten die een echte transitie in gang kunnen zetten, is dan ook groot.


Beroepen

Na jouw Master Circulaire Economie kun jij overal aan de slag. Bijvoorbeeld als:

 • Manager duurzame bedrijfsvoering

  Jij houdt je bezig met alle aspecten rondom duurzaamheid. Van afvalscheiding, tot energiebesparing en besparen van fossiele brandstoffen; jij bepaalt het beleid.
 • Zelfstandig adviseur Circulaire Economie

  Je gaat werken bij een ingenieursbureaus of andere adviesorganisatie. Of misschien begin je wel voor jezelf! Je helpt bedrijven en gemeenten met de transitie naar circulair ondernemen.
 • Beleidsadviseur duurzaamheid, klimaat en afval recycling

  Jij adviseert overheden of organisaties over regelgeving, stimuleringsbeleid en de samenwerking tussen publiek en privaat.
 • Change agent Circulaire Economie

  Jij zet plannen om in acties. Je start veranderingsprojecten in organisaties en je weet collega’s aan te sporen tot duurzaamheid. Stap voor de stap maak jij de organisatie klaar voor circulair ondernemen.

Sfeer proeven

Benieuwd of de master bij je past? Dat kun je het beste zelf ervaren. Kom gerust een keer langs op de Open Avond.  

De meerwaarde van een master voor je werk

Met een technische of bedrijfskundige bachelor kun je prima aan de bak komen. Maar als Master Circulaire Economie heb je extra bagage om echt het verschil te maken. Jij bent precies die veranderaar met een voortrekkersrol waar zoveel vraag naar is.

Wat je moet weten voor je begint

Alles wat je moet en wilt weten over de Master Circulaire Economie.