Dit is je studie

De Master Circulaire Economie duurt 1 jaar en bestaat uit 2 semesters. Belangrijk onderdeel is het praktijkvraagstuk dat je samen met een medestudent oppakt. Je leert werken vanuit meervoudige waarde-creatie en samenwerken over disciplines heen. Je bepaalt voor een groot deel jouw eigen leerdoelen.

studenten lachen

De opbouw van je studie

In het 1e semester doe je basiskennis op en bepaal je, samen met je docenten en opdrachtgevers, welke kennis je nog nodig hebt. Het 2e semester draait vooral om je praktijkvraagstuk. Door het hele jaar heen krijg je theorieles, werk je aan je vaardigheden en werk je in de praktijk in de Innovatiewerkplaats. De totale EC is 60.

studenten overleggen

Programma

Ronald Koedam, Sales Manager New Installations, Mitsubishi Elevator EuropeLaat je inspireren!

“Wij geloven in een circulaire toekomst waarin jonge professionals ons ondersteunen met verdere stappen in de gewenste richting. Professionals die praktisch en out of the box kunnen onderzoeken en zo bijdragen aan innovaties in de organisatie van morgen.”

Er is geen omschrijving beschikbaar

Volgende paginaJouw toekomst als change agent

Als change agent in de circulaire economie werk jij actief mee aan de transitie. Alles over jouw toekomstmogelijkheden als Master Circulaire Economie.

studenten werken