Dit is je master in voltijd

De Master Circulaire Economie in voltijd duurt 1 jaar en bestaat uit 2 semesters. Belangrijk onderdeel is het praktijkvraagstuk dat je samen met een medestudent oppakt. Je leert werken vanuit meervoudige waarde-creatie en samenwerken over disciplines heen. Je bepaalt voor een groot deel jouw eigen leerdoelen.

Overleg

De opbouw van je studie

In de master draait het om het praktijkvraagstuk waar je samen met een medestudent aan werkt. Door het hele jaar heen krijg je theorieles, werk je aan je vaardigheden en werk je in de praktijk in de Innovatiewerkplaats. Ook de opdrachtgever van het praktijkvraagstuk is partner in de Innovatiewerkplaats. De totale master omvat 60 EC.

Overleg

Programma

Tijdens je werk in de Innovatiewerkplaats bepaal je samen met docent en opdrachtgever welke kennis en deskundigheid je nodig hebt. Datzelfde geldt voor de vaardigheden die je nodig hebt bij de stappen van ontwerpgericht onderzoek. Zo kun je zelf bijdragen aan de invulling van het programma.

Ervaringen van studentenWaar gaat de master Circulaire Economie je bij helpen?

Ervaring masterstudent Nick Riksen Een master iets voor jou?

"Privé hield ik me er al mee bezig door van alles over het onderwerp te lezen. Maar ik miste de kennis om dat circulaire denken te implementeren bij bedrijven. Om ze te overtuigen van een andere manier van bedrijfsvoering. Die kennis en die handvatten wil ik tijdens dit studiejaar en deze stage verwerven”.

Studenten overleggen

Willemijn en Gabi delen hun ervaringenStroom door naar een master

Jouw toekomst als change agent

Als change agent in de circulaire economie werk jij actief mee aan de transitie. Alles over jouw toekomstmogelijkheden als Master Circulaire Economie.

Overleg