Voor je begint met de opleiding Leraar Frans

Een nieuwe opleiding kiezen is een belangrijke beslissing. Ben jij al helemaal zeker van je zaak of wil je graag nog wat meer informatie? De HAN biedt allerlei mogelijkheden om de opleiding te leren kennen, van Open Dagen en Meeloopdagen tot persoonlijk contact. Zo kun je een goede keuze maken.


Zet de data vast in je agendaKom langs op de Open Dag

Ben je benieuwd of de opleiding Leraar Frans echt bij je past? Of wil je graag een keertje sfeer komen proeven? Kom vooral langs op een van onze Open Dagen.

Dit kun je verwachten: 

  • Proef de sfeer op de Lerarenopleiding Frans.
  • Check bij docenten of deze studie bij jou past.
  • Praat met studenten over hun ervaringen.
  • Ontdek de plus- en de minpunten van deze studie.
  • Krijg informatie over de opleiding en de hogeschool.

Stel al je vragen!Meeloopdag wordt Online 1-op-1 Adviesgesprek

Let op!
De Meeloopdagen gaan niet door zolang er geen fysiek onderwijs wordt gegeven op de HAN. Wél kun je je aanmelden voor een Online 1-op-1 Adviesgesprek met een docent óf student.

Heb jij vragen over de sfeer op de opleiding? Over de lessen? Of heb je een hele andere vraag over deze opleiding? Onze docenten én studenten staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

Ontmoet onze docenten Leraar Frans

Martine Bourgy

Martine heeft haar focus verlegd van kennis en inhoud naar de ontwikkeling van attitudes en waarden van haar studenten. Ze houdt van de variatie in het werk en de samenwerking in teams met docenten, studenten, scholen en buitenlandse partners.

Twan Geerts

Twan werkt al bijna 10 jaar bij de HAN. Zijn uitdaging: studenten inzicht geven in de structuur en het systeem van de taal. Taalkundige inzichten zijn vaak eyeopeners voor studenten waardoor ze het vak beter begrijpen.

Maud Ras

Maud denkt mee over goed, passend en effectief onderwijs waardoor mensen zich kunnen ontwikkelen. “Ik vind het motiverend en inspirerend als ik zie dat studenten zelf stappen zetten om zich te ontwikkelen.”

Thuis op de bank met de feitenFactsheet Leraar Frans

Lees je graag nog wat meer over de opleiding Leraar Frans? Of twijfel je nog over je keuze? Download dan hieronder de factsheet docentenopleiding Frans. Ook handig als je opleidingen wilt vergelijken.

Dit staat in het factsheet: 

  • korte beschrijving van de opleiding;
  • voor welke beroepen je wordt opgeleid;
  • een checklist of de opleiding bij je past;
  • suggesties voor andere opleidingen;
  • de voordelen van studeren aan de HAN.
docent staat voor de klas

Direct contact

Vragen over de opleiding? Stel je vraag aan het HAN VoorlichtingsCentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500

Klaar voor je nieuwe leven?Studeren is niet alleen studeren

Als je gaat studeren, wacht er een nieuw leven. Natuurlijk studeer je voor later. Maar je wilt het ook leuk hebben. Dat kan bij de HAN! In studentenstad Nijmegen zijn volop activiteiten en is er veel gezelligheid. Begin sowieso met de HAN intro.

docent staat voor de klas

Hier gebeurt het!Nijmegen Studentenstad

Nijmegen bruist van de activiteiten. De Vierdaagsefeesten, het culturele Kaaijfestival, musea, restaurants, de vele kroegen en cafés. Als je nog maar tijd hebt om te studeren!

docent staat voor de klas

Alweer een keuze: wij helpen je.Op kamers of thuis wonen?

Meer vrijheid of minder kosten? Zelf bepalen wat en wanneer je eet of lekker thuis aanschuiven? De keuze tussen op kamers gaan en thuis blijven wonen is niet altijd gemakkelijk. Wij helpen je graag bij je keuze.

docent staat voor de klas

Volgende paginaPraktische info

Alle facts & figures van de opleiding Leraar Frans staan hier op een rijtje.

docent staat voor de klas