Voor je begint met de opleiding Learning and Development in Organisations

Het kiezen van een opleiding is behoorlijk ingrijpend. Je wilt natuurlijk zo goed mogelijk weten waar je aan begint als je kiest voor de Learning and Development opleiding. Ga naar een Open Dag, loop een dag mee en bekijk de verschillende factsheets. Zo ontdek je wat de opleiding echt inhoudt.


Past deze opleiding bij jou?Neem deel aan de online op de Open Dag

Wil je zeker weten of onze Learning and Development opleiding echt bij je past? Kom vooral langs op een van onze online Open Dagen.  

Dit kun je verwachten: 

  • Stel je vragen aan studenten, docenten of studiebegeleiders
  • Volg een workshop
  • Krijg informatie over de opleiding en de hogeschool
  • Stel je vraag aan een student

Vragen staat vrij1-op-1 gesprek met een student

Wil je een keer ervaren hoe het is om te studeren aan onze Learning and Development in Organisations opleiding? Dat kan! Onze studenten spreken je graag online.

Bij het overzicht van activiteiten staat hoe je je hiervoor kunt aanmelden.

 

Onze student aan het woord  Een perfecte match voor Lobke

Lobke was op zoek naar een opleiding die draait om leren, maar niet per se om voor de klas staan. Learning & Development in Organisations (L&D) bleek haar perfecte match: “Je leert van alles aan volwassenen op de werkvloer.”

Ontmoet onze docenten

Marlo Kengen

Binnen de opleiding Learning & Development in Organisations is Marlo vooral betrokken bij vakken die passen bij de rol van adviseur. Ook begeleidt zij studenten bij hun eindproject, de proeve van bekwaamheid.

William de Kaste

William richt zich al geruime tijd op het ontwikkelen van talent. Daarvoor werkt hij al meer dan 20 jaar, samen met anderen, aan intrigerende L&D-vraagstukken. Bij de HAN geeft hij leiding aan en ondersteunt hij docenten, maar ook staat hij zelf voor de klas.

Janita Moes

“Those who dare to teach must never cease to learn.” Het is Janita’s passie studenten en professionals te helpen de beste versie van zichzelf te worden. Zij doet dit als docent en studieloopbaanbegeleider.

Christel Vissers

Christel zet zich binnen de opleiding in om studenten te helpen een passende leerplek te vinden binnen een organisatie. Er zijn veel opdrachten en heel veel verschillende organisaties. Dat maakt de keuze soms lastig.

Sheila Baas

Sheila Baas werkte jaren als L&D-er in het werkveld en sinds 5 jaar staat ze voor de klas. Als stagebegeleider houdt ze nauw contact met het werkveld. Haar belangrijkste uitdaging: bouwen aan professionele en persoonlijke ontwikkeling van mensen.

Ernst Voerman

Ernst helpt studenten en medewerkers in organisaties graag effectiever communiceren. Hij verzorgt trainingen en workshops op het gebied van mondelinge en schriftelijke communicatie, persoonlijke ontwikkeling en samenwerking in teams.

Nirmala Horzelenberg

Nirmala werkt 2 dagen in de week als docent Learning and Development bij de HAN, de andere dagen werkt ze in de praktijk als senior opleidingsadviseur bij een ziekenhuis. Dit past bij haar manier van lesgeven: “De praktijk zal het leren”.

Henri in t Groen

Als opleidingskundige heeft Henri naast commerciële ervaring ook veel ervaring in het hoger onderwijs. Hij was en is zowel betrokken bij de uitvoering van het onderwijs als de veranderprocessen binnen een opleiding.

Thuis op de bank met de feitenBrochure Learning and Development in Organisations

Wil je nog een nachtje slapen over je keuze voor de opleiding Learning and Development in Organisations? Of wil je het er nog eens met je ouders over hebben? De brochure van de opleiding is daarbij een handig hulpmiddel.  

Dit staat erin: 

  • korte beschrijving van de opleiding; 
  • compact overzicht van de studie; 
  • checklist of de opleiding bij je past; 
  • voorbeeld van een lesrooster; 
  • praktische info over aanmelden en selectie. 
Docent LD Henri 't Groen

Direct contact

Vragen over de opleiding? Stel je vraag aan het HAN VoorlichtingsCentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500

Klaar voor je nieuwe leven?Studeren is niet alleen studeren

Als je gaat studeren, wacht er een nieuw leven. Natuurlijk studeer je voor later. Maar je wilt het ook leuk hebben. Dat kan bij de HAN! In studentenstad Nijmegen zijn volop activiteiten en is er veel gezelligheid. Begin sowieso met de HAN intro.

Docent LD Henri 't Groen

Hier gebeurt het!Samen op stap in Nijmegen

Studentenstad Nijmegen bruist van de activiteiten. De Vierdaagsefeesten, het culturele Kaaijfestival, musea, restaurants, de vele kroegen en cafés. Als je nog maar tijd hebt om te studeren!

Docent LD Henri 't Groen

En nog een keuze te gaan Op kamers of thuis blijven wonen?

Meer vrijheid of minder kosten? Zelf bepalen wat en wanneer je eet of lekker thuis aanschuiven? De keuze tussen op kamers gaan en thuis blijven wonen is niet altijd gemakkelijk. Wij helpen je graag bij je keuze.

Docent LD Henri 't Groen

Praktische info

Alle facts & figures van de opleiding L&D staan hier op een rijtje.

Docent LD Henri 't Groen