Meld je aan
De opleiding start 1 keer per jaar
Meer informatie ...
Brochure, helpdesk
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
 • Studiekeuzegesprek
  Stel al je vragen aan een specialist
Open Dagen
Meelopen, Proefstuderen etc.
 • 9nov
  10nov
  Open Dag
  Nijmegen

Maak kennis met de opleiding Learning and Development in Organisations

Het kiezen van een opleiding is behoorlijk ingrijpend. Je wilt natuurlijk zo goed mogelijk weten waar je aan begint als je kiest voor de Learning and Development opleiding. Ga naar een Open Dag, loop een dag mee en bekijk de verschillende factsheets. Zo ontdek je wat de opleiding echt inhoudt.

meerdere studenten van learning and development aan het praten

OPEN DAG NIJMEGEN | 9 november 2024
 

Zien we jou op de Open Dag?

Ontdek of Learning and Development in Organisations bij jou past tijdens onze Open Dagen. Volg de voorlichtingen en vraag studenten en docenten het hemd van het lijf. De volgende Open Dag in Nijmegen is op 9 november 2024.

Kom langs op de Open Dag Learning and Development in Organisations
Podcast

hoe is het om Learning and Development te studeren?

Verder kennismaken met Learning and Development

Meelopen met een student

Benieuwd hoe het is om Learning and Development in Organisations te studeren? Kom dan een dag meelopen! Onder begeleiding van een student ga je een dagdeel sfeer proeven bij L&D. Je volgt een les, krijgt het gebouw te zien en je kunt al je vragen aan een student en/of docent stellen. LET OP: Vanaf september 2024 kun je je aanmelden voor meelopen. Heb je nog een vraag? Mail dan naar ask@han.nl.

Studenten gaan in gesprek met Eva over de opleiding L&D.

Studiekeuzegesprek (1-op-1 gesprek)

Heb je vragen of wil je iets bespreken om wat onduidelijkheden en/of onzekerheden omtrent je mogelijke studiekeuze voor Learning & Development in Organisations weg te laten nemen? Ga dan in gesprek met een docent. Mocht je liever (ook) een student spreken, dan kan dat ook. Nadat je je aanmelding voltooid hebt, neemt de opleiding contact met je op voor het maken van een afspraak.

Learning and Development in Organisations voltijd, L&D, foto 5193, studenten in gesprek
Thuis op de bank met de feiten
 

Brochure Learning and Development in Organisations

Wil je nog een nachtje slapen over je keuze voor de opleiding Learning and Development in Organisations? Of wil je het er nog eens met je ouders over hebben? De brochure van de opleiding is daarbij een handig hulpmiddel.  

Dit staat erin: 

 • korte beschrijving van de opleiding; 
 • compact overzicht van de studie; 
 • checklist of de opleiding bij je past; 
 • voorbeeld van een lesrooster; 
 • praktische info over aanmelden en selectie. 
Learning and Development in Organisations, studenten lopen op LVS10

Vergelijk de opleiding Learning and Development in Organisations

Wil je zéker weten of de opleiding Learning and Development in Organisations iets voor jou is? Welke opleidingen liggen in hetzelfde interessegebied? Wat zijn de overeenkomsten en wat zijn juist de verschillen? In dit overzicht staat het op een rij!

student learning and development aan de slag met stickynotes

Wat zegt Learning & Development zelf?

"Een hechte studie, die veel onderneemt buiten school om!"“Persoonlijke ontwikkeling staat centraal binnen deze opleiding”

Ontmoet de docenten van Learning and Development in Organisations

Marlo Kengen

Binnen de opleiding Learning & Development in Organisations is Marlo vooral betrokken bij vakken die passen bij de rol van adviseur. Ook begeleidt zij studenten bij hun eindproject, de proeve van bekwaamheid.

William de Kaste

William richt zich al geruime tijd op het ontwikkelen van talent. Daarvoor werkt hij al meer dan 20 jaar, samen met anderen, aan intrigerende L&D-vraagstukken. Bij de HAN geeft hij leiding aan en ondersteunt hij docenten, maar ook staat hij zelf voor de klas.

Janita Moes

“Those who dare to teach must never cease to learn.” Het is Janita’s passie studenten en professionals te helpen de beste versie van zichzelf te worden. Zij doet dit als docent en studieloopbaanbegeleider.

Sheila Baas

Sheila Baas werkte jaren als L&D-er in het werkveld en sinds 5 jaar staat ze voor de klas. Als stagebegeleider houdt ze nauw contact met het werkveld. Haar belangrijkste uitdaging: bouwen aan professionele en persoonlijke ontwikkeling van mensen.

Ernst Voerman

Ernst helpt studenten en medewerkers in organisaties graag effectiever communiceren. Hij verzorgt trainingen en workshops op het gebied van mondelinge en schriftelijke communicatie, persoonlijke ontwikkeling en samenwerking in teams.

Henri in t Groen

Als opleidingskundige heeft Henri naast commerciële ervaring ook veel ervaring in het hoger onderwijs. Hij was en is zowel betrokken bij de uitvoering van het onderwijs als de veranderprocessen binnen een opleiding.

Frank Thuss

Frank Thuss is al meer dan 16 jaar docent bij zowel de voltijd als de deeltijdopleiding: “Je hoeft je als docent eigenlijk nooit af te vragen wat nou precies jouw meerwaarde is.”

Volg Learning and Development op social media

Naast je studie
 

Studeren is niet alleen studeren

Er staat jou straks ook een toffe studententijd te wachten, vol nieuwe vrienden en ervaringen. Check van te voren alvast wat je kunt verwachten. Wat is er naast je studie allemaal te doen in studentensteden Nijmegen en Arnhem? Ga je op kamers of niet? Hoe ontmoet je andere studenten? En waarom mag je de HAN intro niet missen? Lees snel verder.

Direct contact

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Praktische info

Alle facts & figures van de opleiding Learning and Development in Organisations staan hier op een rij.

Learning and Development in Organisations voltijd, studenten samenwerken buiten
draw-cta-title