Voor je begint met Communicatie

Kom sfeer proeven tijdens de Open Dag voor Communicatie en maak kennis met je nieuwe leven. Studenten en docenten vertellen je graag meer over de opleiding, de studievereniging en de stad Nijmegen. Je bent welkom!

studeren-in-school

Kijk de online Open Dag terug

Op 27 maart was de laatste Online Open Dag van dit studiejaar. Heb jij 'm gemist? Of wil je de info en voorlichtingen over Communicatie nog eens op je gemak bekijken? Dat kan! Er staat een pagina vol interviews, video's en presentaties voor je klaar.

Bezoekers Open Dag komen van de trap af gelopen

Kom online proefstuderen

Wil je ervaren hoe het is om Communicatie te studeren? Kom dan online proefstuderen. Je volgt samen met aankomende studiegenoten een online proefcollege, je krijgt een virtuele tour door het gebouw en je kan vragen stellen aan docenten en studenten van de opleiding. Daarnaast staat er ook een informatiesessie op het programma. We organiseren ook proefstudeerdagen speciaal voor mbo'ers die het niveau van een hbo-opleiding willen ervaren.

Stel gerust al je vragen, bijvoorbeeld:

  • Hoeveel dagen in de week heb ik les?
  • Welke vakken krijg ik?
  • Welke soort toetsen zijn er?
  • Werk je veel in groepjes?
  • Hoe is het om op kamers te wonen?

Sla 3 vliegen in 1 klap door mee te doen met College CoinsStudiekeuze maken met College Coins

3 vliegen in 1 klap? Jazeker! Installeer de College Coins app op je mobiel en ga aan de slag met leuke challenges die je helpen bij je studiekeuze, waardoor je kennismaakt met de HAN en de omgeving, en ontdek de opleidingen die je interessant vindt. De challenges staan voor je klaar in de app. Bij sommige challenges is het de bedoeling dat je iets inlevert, dit doe je via je eigen Edubook. Je hoeft de challenges niet allemaal tegelijk uit te voeren, je kunt zelf bepalen wanneer je met welke challenge aan de slag gaat. Tussendoor krijg je meldingen met reminders over interessante challenges. Lekker flexibel dus!

studeren

Thuis op de bank met de feitenEen handige brochure

Nog een nachtje slapen over je keuze voor Communicatie? Of wil je het er nog eens met je ouders over hebben? Download hieronder de brochure van Communicatie. Ook handig als je opleidingen wilt vergelijken!

Dit staat in de brochure:

  • korte beschrijving van de opleiding;
  • voor welke beroepen je wordt opgeleid;
  • een checklist of de opleiding bij je past;
  • suggesties voor andere opleidingen;
  • de voordelen van studeren aan de HAN.

De ervaringsdeskundigeAdvies van studenten

Naast je studieStuderen is niet alleen studeren

Er staat jou straks ook een toffe studententijd te wachten, vol nieuwe vrienden en ervaringen. Check van te voren alvast wat je kunt verwachten. Wat is er naast je studie allemaal te doen in studentensteden Nijmegen en Arnhem? Ga je op kamers of niet? Hoe ontmoet je andere studenten? En waarom mag je de HAN intro niet missen? Lees snel verder.

Direct contact

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500

Praktische info

Alle facts & figures van de opleiding Communicatie staan hier op een rijtje.

werken aan project, FEM Communicatie