Meld je aan
De opleiding start 1 keer per jaar
Meer informatie ...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod

Jouw toekomst met Accountancy duaal

Na 4 jaar heb je je hbo-diploma op zak én 4 jaar werkervaring! Met je kennis en ervaring ben je heel waardevol voor je werkgever. Heb je de smaak te pakken? Studeer dan door voor (AA) accountant administratieconsulent of (RA) registeraccountant.

studenten accountancy deeltijd in overleg bij de HAN Arnhem, finance, financieel, AFEM, laptop

Beroepen

Als Bachelor of Economics ben je al aardig thuis in de 4 beroepstaken van een accountant: controles, rapportages, adviezen en belastingzaken. De titel AA of RA krijg je als je doorstudeert aan een accountant opleiding en genoeg praktijkervaring opdoet.

 • Assistent accountant in de samenstelpraktijk

  Een functie waarin je vooral voor het MKB werkt. Je bent verantwoordelijk voor de administratie en je stelt de jaarrekening op. Je doet de belastingaangifte en geeft fiscale adviezen. Voor MKB-ers zijn administratieve zaken vaak lastig: als assistent accountant ben je voor hen je gewicht in goud waard!

 • Assistent accountant in de controlepraktijk

  Je vervult een controlerende taak. Je controleert de jaarrekeningen en administraties van klanten op basis van de boekhouding. Je hebt een onafhankelijke rol in het controle proces. 

 • Assistent-controller

  Als assistent-controller werk je in het bedrijfsleven. Jij bent de financiële sparring partner van een organisatie. De financiële 'backbone' van de organisatie is in jouw handen. Je controleert, rapporteert en je geeft advies aan de directie.

Doorstuderen

Als zelfstandig accountant aan de slag? Dat kan als je nog even doorstudeert: aan de HAN of aan een universiteit.

Futureproof Financials hard nodig!

Duurzaam ondernemen heeft de toekomst. Verder kijken dan winst alleen. Steeds meer bedrijven rapporteren niet alleen over financiën, maar ook over hun milieu- en sociale impact. Dat vraagt een veel ruimere blik dan cijfers alleen. Financials gaan een belangrijke rol spelen in dit nieuw economisch denken. Jij dus ook!

Wij leggen in je opleiding daarom extra nadruk op het denken in meervoudige waardecreatie. Zo kun jij je straks onderscheiden als Futureproof Financial!

 

AFEM, jongen futureproof financial, website, 520x520 web
Volgende pagina
 

Praktische info hbo Accountancy duaal

Alles wat je wilt weten als je wilt beginnen met de hbo opleiding Accountancy duaal.

studenten accountancy deeltijd in overleg in gemeenschappelijke ruimte HAN Arnhem, finance, financieel, AFEM