Post-hbo AA OriŽntatie Accountancy MKB

koffiekorner, Overleg, samenwerken
Meld je aan
De opleiding start een aantal keer per jaar
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod

De opleiding start28 januari 2022

De accountant is een vertrouwenspersoon voor ondernemers. Een belangrijke speler in het economisch-maatschappelijk verkeer. Het is een beschermd beroep. Je bent pas accountant na afronding van je post-hbo opleiding ťn de Praktijkopleiding MKB. Wil jij de beschermde AA-titel bemachtigen? Meld je aan!

In het kort

  2 jaarDuur
  hbo+Niveau
  ca. 14-16 uur Studiebelasting(colleges + zelfstudie)
  € 4000,-Kosten voor het 1e jaar

Voor wie is deze opleiding?

Jij hebt je bachelor Accountancy op zak. Of een gelijkwaardig diploma behaald. Je werkt op een accountantskantoor. Je wilt jezelf verder ontwikkelen als vertrouwenspersoon voor MKB-ondernemers. En de beschermde titel AA-accountant†bemachtigen. Daarvoor heb je een theoretische opleiding ťn een praktijkopleiding nodig. Met de opleiding AA OriŽntatie Accountancy MKB rond je in 2 jaar het theoretische deel af.†

Volg je liever de kortere, gecombineerde opleiding naar je AA-titel? Kijk dan bij de opleiding†AA MKB Theorie en Praktijk.††

Lees snel verder of bekijk het†complete overzicht†met deeltijdopleidingen accountancy en control bij de HAN.

Programma post-hbo AA OriŽntatie Accountancy MKB

De opleiding biedt een erg gevarieerd programma waarbij we steeds de koppeling maken tussen de theorie en de dagelijkse beroepspraktijk.

Wanneer doe je de praktijkopleiding?

Ons advies is om al tijdens deze theoretische opleiding te starten met de Praktijkopleiding MKB†omdat het maken van beroepsproducten een belangrijk onderdeel is van de theorie-opleiding. Dit zijn praktijkopdrachten die je maakt voor klanten van het kantoor. Door beide†opleidingen gelijktijdig te doorlopen voorkom je†dat je vergelijkbare opdrachten 2 keer moet maken.

Ervaringen van studenten

Verdere informatie

Regel een adviesgesprek of meld je aan

Twijfel je nog? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan! Tijdens het gesprek bespreken we of de opleiding aansluit bij jouw verwachtingen, ambities en mogelijkheden. Het adviesgesprek plannen we op een moment dat het jou uitkomt. Bij de HAN, telefonisch of via Teams. Weet je al dat je wilt starten? Meld je dan aan.

33919 Overlegen en samenwerken

Heb je een vraag?

Er is geen omschrijving beschikbaar

Meer accountancy en control opleidingen:†Bekijk het overzicht

De HAN is dť opleider voor accountancy en control. Bekijk welke deeltijdopleidingen wij aanbieden op post-hbo, master, associate degree en bachelor niveau.

eceonomie-management-recht