Post-hbo AA Oriëntatie Accountancy MKB

koffiekorner, Overleg, samenwerken
Meld je aan
De opleiding start een aantal keer per jaar
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod

De opleiding start27 januari 2023

Werk jij op een accountantskantoor en wil je je theoretisch getuigschrift voor AA-Accountant halen? Jij wordt die breed inzetbare accountant-administratieconsulent voor MKB-ondernemers. Meld je snel aan.

In het kort

  2 jaarDuurStart 2x per jaar
  09.00-18.00 uurCollege op vrijdag
  14-16 uur Studiebelasting(colleges + zelfstudie)
  hbo+Niveau
  € 4500,-Kosten 1e jaar

Voor wie is deze opleiding?

Jij hebt je bachelor Accountancy op zak. Of een gelijkwaardig diploma behaald. Je werkt op een accountantskantoor. Je wilt jezelf verder ontwikkelen als vertrouwenspersoon voor MKB-ondernemers. En de beschermde titel AA-accountant bemachtigen. Daarvoor heb je een theoretische opleiding én een praktijkopleiding nodig. Met de opleiding AA Oriëntatie Accountancy MKB rond je in 2 jaar het theoretische deel af. 

Volg je liever de kortere, gecombineerde opleiding naar je AA-titel? Kijk dan bij de opleiding AA MKB Theorie en Praktijk.  

Andere deeltijdopleidingen accountancy en control.

Voordelen bij de HAN

 • Startgarantie.
 • Geen lessen in de schoolvakanties.
 • Kleine groepen, veel persoonlijke aandacht.
 • Zeer ervaren docenten. 
 • Makkelijk bereikbaar met zowel de auto als de trein.

Regel een adviesgesprek of meld je aan

Twijfel je nog? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan! Bij de HAN, telefonisch of via Teams. Tijdens het gesprek bespreken we of de opleiding aansluit bij jouw verwachtingen, ambities en mogelijkheden. Weet je al dat je wilt starten? Meld je dan aan.

33919 Overlegen en samenwerken

Programma post-hbo AA Oriëntatie Accountancy MKB

De opleiding biedt een erg gevarieerd programma waarbij we steeds de koppeling maken tussen de theorie en de dagelijkse beroepspraktijk.

Laat je inspirerenGina Gerrits, assistent-accountant

Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik echt een adviserende rol wil hebben. Het is best wel pittig maar ik weet waarvoor ik het doe.

Ik wilde meteen doorleren nu de bachelormaterie nog vers in mijn geheugen zit. Ik kijk altijd uit naar de lessen. Zo leuk die kennisuitwisseling! Andere studenten lopen bij andere kantoren en bedrijven rond en ik pak meteen hun werkervaring mee.

Verdere informatie

Heb je een vraag?

Er is geen omschrijving beschikbaar

StudiekostenVraag het STAP-budget aan!

Schrijf je je in voor AA Oriëntatie Accountancy MKB? Dan kun je vanaf 1 maart 2022 een STAP-budget van maximaal €1.000,- aanvragen. STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarktpositie. Het is een subsidie van de overheid waarmee je je kunt blijven ontwikkelen tijdens je loopbaan. 

31727 groep studenten tijdens hoorcollege

Open Avond 16 novemberOntmoet je nieuwe netwerk!

Waarom kiezen voor een opleiding bij de HAN? Nou, omdat je bij de HAN samen leert. Maakt niet uit hoe oud je bent en wat je ervaring is. Mensen in je klas kunnen je verder helpen, inspireren of nemen inzichten uit de praktijk mee. Door je eigen werkplek en die van je klasgenoten kom je ook in contact met bedrijven. Dit begint al op de Open Avond, waar je studenten en werkgevers kunt ontmoeten. Een extra reden om naar de volgende Open Avond te komen op woensdag 16 november 2022.

317759 Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Financien en Rechten op LvS10.

Meer accountancy en control opleidingenBekijk ons volledige aanbod

De HAN is dé opleider voor accountancy en control. Bekijk welke deeltijdopleidingen wij aanbieden op post-hbo, master, associate degree en bachelor niveau.

eceonomie-management-recht