Aran Jeurissen nieuwe hoofddocent

Tijdens het zelf volgen van de Master Management & Innovatie in Maatschappelijke Organisaties (MMI) doorliep Aran een bewustwordingstraject. De vraag rees bij hem op: zat hij nog wel op de juiste plek? Het antwoord bleek ‘nee’. En de oplossing? Die kwam in de vorm van een vacature bij de MMI.

Dorothea Koletsos
19 mei 2021
28615 studenten staan kijken naar muur

Mieke Lambregts spreker op symposium IDL

Op maandag 17 mei organiseert het Instituut Defensie Leergangen (IDL) een online symposium: “Wendbaar Beroepsgericht Hoger Onderwijs”. Niet alleen militair onderwijs staat centraal, maar men gaat op zoek naar de kruisbestuiving tussen militair en civiel hoger onderwijs.

31 maart 2021
279200 Afbeelding voor het symposium IDL

Lisette Gast nieuwe hoofddocent

Al 23 jaar is Lisette werkzaam in internationale samenwerkingen in het maatschappelijke middenveld. Vraagstukken op het gebied van participatie, procesbegeleiding en samenwerken met groepen, zijn voor haar dagelijkse kost. De stap naar hoofddocent voor de MMI voelde dan ook als de juiste.

26 maart 2021
studenten staan kijken naar muur