Mieke Lambregts spreker op symposium IDL

Op maandag 17 mei organiseert het Instituut Defensie Leergangen (IDL) een online symposium: “Wendbaar Beroepsgericht Hoger Onderwijs”. Niet alleen militair onderwijs staat centraal, maar men gaat op zoek naar de kruisbestuiving tussen militair en civiel hoger onderwijs.

279200 Afbeelding voor het symposium IDL

Online

Het symposium is van 15.00 tot 17.00 uur en vindt volledig online plaats met behulp van een livestream vanuit het Kasteel van Breda. Deelname aan het symposium is gratis. Leuk om te weten: vanuit de Master Management & Innovatie in maatschappelijke organisaties verzorgt Mieke Lambregts een bijdrage aan het symposium.

Programma

Hoe kan het hoger onderwijs studenten voorbereiden op de steeds complexere en sneller veranderende toekomst, waarin zij komen te werken? Zowel in het civiele als militaire hoger onderwijs wordt momenteel de oplossing gezocht in concepten als ‘wendbaar’ en ‘adaptief’ onderwijs. Waar komt dit vandaan? Spreken wij over hetzelfde, en hoe realiseren we dat in de praktijk?

Sprekers van Defensie, de Randstad Groep, Nyenrode, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en hogeschool Avans delen hun inzichten op de inrichting van toekomstbestendig onderwijs. Via een interactieve uitzending met spraakmakende gasten.

Aanmelden

Interesse? Aanmelden kan via de volgende link: https://wendbaarhogeronderwijs.yellenge.nl/registration

Na aanmelding ontvang je meer informatie en details over het programma.