Impact COVID-19 op ambulanceprofessionals

Welke impact heeft dagelijks werken tijdens de COVID-19 pandemie op ambulancezorgprofessionals? De nieuwe AMPLE-studie biedt inzicht in de mentale gezondheid en het welbevinden van ambulancezorgprofessionals, met preventie als doelstelling.

13 maart 2022
379187 Ambulancezorgprofessionals in actie

Hoe word je mentaal weerbaar?

Wekenlang studeren vanuit huis, online lessen volgen, de zoveelste coronagolf die het land overspoelt en nog geen uitzicht op blijvende verandering. Dat doet wat met je. Daar worden velen niet up van, eerder down.

11 januari 2022
357846 null

Studentenwelzijn in het gedrang door invoering coronatoegangsbewijs

De contouren van het invoeren van het coronatoegangsbewijs (CTB) in het hoger onderwijs worden steeds duidelijker. Het is momenteel onderwerp van gesprek in de Tweede Kamer. Het besluit over de invoering is dus in voorbereiding, maar is nog niet genomen. De Vereniging Hogescholen (VH) heeft daarover als vertegenwoordiger van alle hogescholen een statement geformuleerd, waar ook de HAN zich achter schaart.

25 november 2021
232298 Studenten in collegezaal met mondkapjes op. Covid19. Corona

De Open Avond van de HAN gaat door

Ook na de corona-persconferentie van 12 november gaat de Open Avond van de HAN door. Overweeg jij om een deeltijd- of duale opleiding te gaan doen bij de HAN? De Open Avond is dé kans om sfeer te proeven en opleidingen te leren kennen, op de campus of online.

15 november 2021
317644 Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Onderwijs en Opvoeding op K35.

De Open Dagen van de HAN gaan door

Ook na de persconferentie van 12 november gaan de Open Dagen van de HAN door. Op 20 november is de Open Dag voor de voltijd-opleidingen in Arnhem. Je kunt de Open Dag op de campus bezoeken óf online volgen.

12 november 2021
333567 HAN Open Dag voltijd 2021 2022 header meisje met lichtjes

Toolkit voor acute intensieve zorgprofessionals

Veel zorgprofessionals die in de coronacrisis in de frontlinie werken hebben last van de impact van COVID-19 op hun professionele en persoonlijke leven. Wat helpt hen om tóch op de been te kunnen blijven? Onderzoekers van de HAN ontwikkelen een toolkit voor duurzame inzetbaarheid in crisistijd.

14 september 2021
215636 Studenten Medische Hulpverlening in operatiekleding lachen

Word ik nog toegelaten als ik een eindcijfer wegstreep?

Als je dit jaar eindexamen doet mag je ervoor kiezen om het eindcijfer van 1 niet-kernvak weg te strepen. Maar wat als je dat vak nou net nodig hebt om toegelaten te worden tot een opleiding?

15 juni 2021
34633 Detailfoto student bladert door papieren

Studievertraging en tóch in september starten?

Wil jij in september 2021 met een studie aan de HAN starten maar heb je nog niet het juiste diploma of certificaat gehaald? Als dat door de coronacrisis komt, kun je misschien voorwaardelijk worden toegelaten. Dan start je toch in september en lever je de benodigde documenten later in.

15 juni 2021
31919 Studenten buiten aan het werk

Impact op kwetsbare thuiswonende ouderen tijdens COVID-19

Kwetsbare ouderen die thuis wonen zijn vaak afhankelijk van hulp van anderen die boodschappen voor ze doen, koken of helpen met eten en drinken. Hoe heeft deze groep zich door de coronapandemie gewerkt?

10 juni 2021
296852 Een mantelzorgen komt tijdens coronatijd boodschappen brengen bij een oudere dame thuis. Met mondkapje.

Krijg ik korting op mijn collegegeld in verband met corona?

Heb je het ook gelezen? In verband met corona hoeft een groot deel van de studenten in studiejaar 2021-2022 maar de helft van het collegegeld te betalen. Lees hier of dat ook voor jou geldt en hoeveel je dan gaat betalen.

31 mei 2021
232298 Studenten in collegezaal met mondkapjes op. Covid19. Corona