HAN University of Applied Sciences logo
Open dag
Open dag
Open dag
Open dag
Open dag
Nijmegen
13 jan
Geef me een seintjeAls ik me kan aanmelden

Ontdek de hbo-opleidingen van de HAN in Nijmegen tijdens de Open Dag op 13 januari 2024 van 10:00 tot 15:00 uur. Proef de sfeer en onderzoek welke studie bij jou past. De 1e stap van je studiekeuze!

Nijmegen | 13 januari 2024
 

Wat staat er op het programma?

Kom jij naar de Open Dag in Nijmegen? Dit is jouw kans om opleidingen beter te leren kennen en studenten en docenten het hemd van het lijf te vragen. En je voelt meteen hoe het is om hier rond te lopen. 

Benieuwd naar het programma? Daarover binnenkort meer! Wil jij een seintje krijgen als je je kunt aanmelden en het programma bekend is? Laat je e-mailadres achter, dan houden je op de hoogte.

Open Dag Nijmegen HAN

Hoe kom ik op de Open Dag in Nijmegen?

  • We zetten gratis bussen in vanaf Centraal Station Nijmegen. Die rijden langs alle locaties van de HAN en weer terug naar Nijmegen CS. Het kan druk worden in de bussen. 
  • We zetten ook gratis bussen in vanaf de Ovatonde (6515AE Nijmegen). Daar kun je de auto gratis parkeren. De bussen rijden langs alle locaties van de HAN en weer terug naar de Ovatonde.
  • Je kunt gratis parkeren op de HAN, volg de gele borden 'Han Open Dag'. De parkeerwachters wijzen je een parkeerplek aan. We verwachten wel dat het druk wordt, misschien moet je vanaf de parkeerplaats nog een stukje lopen omdat er geen plaatsen zijn bij het gebouw waar jij moet zijn.

 

 

9dd28180-0cff-11ee-8808-02565807075b Een plattegrond van de HAN campus in Nijmegen.
ASK HAN
 

Vragen?

Kijk eens bij de veelgestelde vragen van de Open Dag. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan aan ASK HAN.

397452 vraagteken vragen faq groen
Na de Open Dag
 

Kom verder kennismaken

Klikt het met een opleiding? Kom een dagje Proefstuderen of Meelopen om te onderzoeken of de opleiding écht bij jou past. Bij de meeste opleidingen kun je ook een 1-op-1 gesprek aanvragen om jouw persoonlijke situatie verder te bespreken.

proefstuderen of meelopen bij de HAN

Naar de Open Dag in Arnhem

Wil jij een opleiding in Arnhem bezoeken? Lees hier alles over de Open Dag van de HAN in Arnhem op 20 januari 2024.

eb1fe906-0cf9-11ee-ad92-02565807075b Studiekeuze hbo-studie Open Dagen HAN
draw-cta-title