mbo-programma | Open Dagen HAN

Van mbo  naar hbo? Volg voorlichtingen voor mbo'ers tijdens de Open Dagen van de HAN
Open Dag Arnhem19 november - Meld je aan

mbo-programma | Open Dagen HAN

Wil jij doorstuderen van mbo naar hbo? Niet gek als je daar nog twijfels of vragen over hebt. Bezoek tijdens de Open Dagen van de HAN het speciale mbo-programma en ontdek meer over skills, toetsen en begeleiding op het hbo. Kom naar de informatiemarkt of volg een voorlichting.

Informatiemarkt van mbo naar hbo

Wat is het verschil tussen mbo en hbo? En wat moet je eigenlijk kunnen om succesvol te zijn op het hbo? Kom tijdens de Open Dagen van de HAN naar de informatiemarkt voor mbo'ers om daar meer over te horen. Studenten die de overstap van mbo naar hbo gemaakt hebben staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en hun ervaringen te delen. Ze vertellen je wat je kunt verwachten van de begleiding, toetsen en stages op het hbo. En je kunt vragen stellen over al die studievormen en opleidingsvarianten: wat is een voltijd bachelor of een associate degree? Ontdek wat bij jou past!

Waar?

Tijdens de Open Dag in Arnhem op 19 november op Ruitenberglaan 26

Kom naar de informatiemarkt voor mbo'ers tijdens de Open Dagen

Voorlichting: jouw persoonlijke studeersucces

Wat motiveert en drijft jou om na je mbo-opleiding naar het hbo te gaan? En wat heb jij nodig om die overstap een succes te maken? De Jonge Helden zijn professionals op het gebied van studiekeuze. In een interactieve workshop nemen zij jou mee in de zoektocht naar jouw studeersucces. Samen kijken jullie naar de meest voorkomende vooroordelen over doorstuderen om te komen tot een eerlijk beeld van de overstap van mbo naar hbo.

Hoe maak je van je hbo-studie een succes als mbo'er?

Voorlichtingen per opleiding of studierichting

Weet jij al welke opleiding je wilt gaan doen, of welke richting je op wilt? Er zijn ook voorlichtingen over de overstap van mbo per opleiding of studierichting. Kijk in het programmaboekje of dat ook voor jouw opleiding of studierichting geldt. In de tijdentabel zie je voorlichtingen met een roze 'm' erachter. Die zijn speciaal voor jou als mbo'er bedoeld. 

voorlichtingen van mbo naar hbo op de Open Dag