Mens & organisatie

314145 null

Mens & organisatie

Wil jij het beste uit mensen halen? Bedrijven helpen, adviseren, motiveren? Dan vind je hier vast een studie die bij jou past. Laat je inspireren! In welke opleiding ga jij je verder verdiepen?

Over Mens & Organisatie

Vind je het gedrag en de gedachten van mensen interessant? Wil jij werknemers helpen hun eigen kracht te ontdekken op het werk? Zet je kennis in om leermiddelen te ontwikkelen voor jouw doelgroep en bedenk een interactieve game over veiligheid. Of kijk verder dan diploma’s en werkervaring en haal de ideale nieuwe medewerker binnen. Kortom, werk aan de toekomst van talent!

Studenten in The Brew

Past dit bij jou?

#IETS_MET

(samen)werken met mensen - bedrijven helpen of adviseren - de 'zachte kant' van economie - ondernemen

studenten, samenwerken, overleg, project, lach, hrm, finance, economie, presenteren

#LEUK

bedrijven en bedrijfsprocessen - adviseren en motiveren - verbeteren - arbeidsrecht - schakel tussen bedrijf en medewerkers zijn - gedrag van mensen verklaren, beoordelen en beïnvloeden - coachen en trainen - mensen in beweging krijgen

lessituatie

#BELANGRIJK

bijdragen aan de (persoonlijke) ontwikkeling van mensen - het beste uit mensen halen - ontwikkeling van eigen competenties - samenwerken

Bovenaanzicht twee studenten aan het werk op laptop

#KAN_IK

(bedrijfs)economie - makkelijk contact maken - goed luisteren - inspireren en motiveren - netwerken - regelen en organiseren - leidinggeven - projectmanagement

close-up kaartspel met studenten

#BEN_IK

warm en vriendelijk - begripvol - ondernemend - verantwoordelijk - geduldig

Groep studenten in gesprek lachend

Jouw beroepKlinken deze beroepen goed?

  • ontwikkelaar leertrajecten
  • toegepaste psycholoog
  • preventiemedewerker
  • leidinggevende in sector zorg & welzijn
  • trainer en coach
  • adviseur duurzame inzetbaarheid
  • re-integratiecoach
studenten met docent aan tafel

Voltijd-opleidingen bij Mens & Organisatie

Human Resource Management

Onvervulde vacatures, steeds meer zzp’ers en burn-outs en robots op de werkplek. De arbeidsmarkt verandert ontzettend snel. Ben jij de HR-professional die mensen en organisaties door deze roerige tijd loodst? De opleiding Human Resource Management (HRM) helpt je op weg.

lessituatie

Learning and Development in Organisations

Tijdens de opleiding Learning and Development in Organisations (voorheen Opleidingskunde) leer jij hoe werknemers leren en zich blijven ontwikkelen. Als trainer, HR-adviseur of ontwikkelaar bedenk je trainingen en plannen en adviseer je over leren en ontwikkelen. Je werkt aan de toekomst van talent.

vier studenten overleggen aan tafel

Toegepaste Psychologie

Verwonder jij je vaak over het gedrag van mensen? Vind je hun gedachten en gevoelens interessant? Kies voor hbo Toegepaste Psychologie. Je leert gedrag van mensen verklaren. Laat ze hun eigen kracht ontdekken op het werk. Zo help je hen én hun organisatie vooruit! Want worden wie je bent, dat werkt!

studenten doen lerend kaartspel

KennismakenOpen Dagen, Meelopen of Proefstuderen

Maak kennis met een opleiding door Open Dagen te bezoeken, mee te lopen of door een dag Proefstuderen. Meer weten? Klik op de opleiding.
Maak kennis met deze opleidingen

Studeren in deeltijdWil je werken en leren combineren?

Wil je werken en leren tegelijk? Kies dan voor een van onze deeltijd- of duale opleidingen op het gebied van Mens & Organisatie. Ga jij voor een cursus van een paar avonden of voor een Ad- of bachelordiploma? Kies de opleiding die bij jou past en word de expert van je organisatie! 

413274 Post-hbo Bedrijfskunde, pauze, gang, Ruitenberglaan 31, koffie, 2022

Gedrag & MaatschappijBekijk de andere studieclusters

Nog niet helemaal gevonden wat je zocht? In de studierichting Gedrag & Maatschappij vind je nog 2 andere studieclusters.

314121 null