Job Gulikers

Job Gulikers is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Sports Economics & Strategic Sports Management

31015 Hardloopwedstrijd

In een wereld waar meningen voor feiten worden aangezien en het onderbuikgevoel en de waan van de dag veelal regeert, wil ik graag een bijdrage leveren om de discussie te voeden met feiten en onafhankelijk onderzoek.

400967 Portret expert Job Gulikers

Over Job

Waarvoor kan je contact opnemen met Job?

Zaken over het (financiële) reilen en zeilen van betaalde voetbalorganisaties en overige professionele sportclubs

Contactgegevens

 • Job.Gulikers@han.nl
 • Publicaties en blogberichten

  Financiële ranglijst Eredivisie 2023

  In het afgelopen seizoen behaalden de eredivisieclubs gezamenlijk een recordomzet en groeiden de aantallen volgers op de social media sterk. Dat blijkt uit het rapport “Financiële Ranglijst Eredivisie 2023”, dat is uitgebracht door het Sports & Economics Research Centre (SERC) van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (academie Sport en Bewegen).

  386297 Teamsport is gezond. Het verlaagt zorgkosten

  Rapport betaald voetbal Nederland

  In navolging van de HAN Minor Voetbalbusiness deed het Sports & Economics Research Centre een onderzoek bij alle betaald voetbal organisaties in Nederland. Job Gulikers en Bas van Rossum ontwikkelden samen met studenten een vragenlijst over o.a. de verkoop van seizoenkaarten en kidsclubabonnementen.

  30476 Laptop met blauwe hoes

  Cursus Gedragsverandering

  Ben jij adviseur, beleidsmaker, manager, of houd je je op een andere manier bezig met het veranderen van gedrag? En merk je dat het soms lastig is om mensen in de juiste richting te bewegen? Dan is de Tweedaagse gedragsverandering iets voor jou!

  109958 manager leidt een zakelijke bijeenkomst met collega's en medische professionals

  Sports Economics & Strategic Sports Management

  De maatschappelijk en economische waarde van sport vergroten, dat is waar experts binnen het expertisegebied Sports Economics & Strategic Sports Management (SESS) zich mee bezig houden. Het scala waarin HAN SENECA onderzoek doet naar effecten van sport en sportevenementen is breed.

  31015 Hardloopwedstrijd

  Blijf op de hoogte van de laatste onwikkelingen

  Regelmatig brengen we nieuws naar buiten vanuit HAN Sport en Bewegen over onderzoeken, projecten en evenementen binnen sport en bewegen, arbeid en gezondheid. Blijf ook op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief en/of bekijk ons weblog.

  410388 sport en bewegen, blog professionals

  HAN Sport en Bewegen en HAN SENECA

  HAN Sport en Bewegen

  HAN Sport en Bewegen biedt bachelor- en masteronderwijs, doet onderzoek, werkt samen met sportorganisaties, levert stagiaires en nog veel meer. De academie streeft naar een goed aangesloten driehoek van onderwijs, onderzoek en praktijk.

  31034 Studenten op stoelen bij lage tafel lachend meisje horizontaal

  HAN SENECA

  Of je nu inzicht in jouw gezondheid wilt hebben, je preventief met je vitaliteit aan de slag wilt, je jezelf als professional verder wilt ontwikkelen via cursussen of dat je als ondernemer wat wil doen met de vitaliteit van jouw werknemers. Bij HAN SENECA kan je terecht.

  305292 entree han seneca k33

  Snel antwoord

  Vragen over HAN SENECA of onze dienstverlening?
  Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

  Openingstijden

  Werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur

  Liever bellen?

  Bellen: 024 - 353 1262