Doe een opleiding naast je werk en ontwikkel jezelf tot changemaker!

Je wilt meer uit je werk halen. Doorgroeien, omscholen, je kennis verdiepen. Impact maken. Jezelf ontwikkelen tot changemaker. Dit kan door naast je werk een opleiding, korte cursus of training te volgen bij de HAN.

431741 Changemakercampagne, let's change the way we learn, onderwijs, andere manier van leren, vervreemding

maak impact met je werk
 

Samen leren en innoveren in je netwerk

Wil jij je professionaliseren? Ga dan voor een opleiding bij de HAN. Tijdens je studie ga je natuurlijk alle kennis opdoen die je nodig hebt om impact te maken. Maar je gaat ook veel mensen ontmoeten, je nieuwe netwerk. Mensen in je klas kunnen je verder helpen, inspireren of nemen inzichten uit de praktijk mee. Door je eigen werkplek en die van je klasgenoten kom je ook in contact met bedrijven. Want: samen maak je het verschil!

d16a80d0-0cf3-11ee-9df9-02565807075b Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Exact en Informatica op LvS2.

Maak kennis met onze changemakers

Studentenwelzijn verbeteren

Miriam ontwikkelt zich tot innovatieprofessional in het onderwijs. Ze wil een welzijnsmonitor instellen waarmee studenten inzicht krijgen en gericht om ondersteuning kunnen vragen. Deze andere kijk op de student en het onderwijs is vooruitstrevend.

41b517fc-0cf8-11ee-8ad8-02565807075b Een foto van Miriam Zwaan, masterstudent. Bij het interview met Miriam. Geplaatst door HB.

Samen voor een gezonde leefomgeving

Masterstudent Kim zet zich met haar innovatieonderzoek in voor een gezonde leefomgeving. Dat doet ze samen met betrokken organisaties: "We bekijken wat de mogelijkheden en oplossingen zijn om kinderen gezonder te laten leven.”

aed4a32c-0cf6-11ee-8edd-02565807075b Een foto van geinterviewde Kim Stuffers, masterstudent bij de HAN. Geplaatst door HB.

Veranderen naar een circulaire economie

Als ‘change agent’ ofwel verandermanager begeleidt Job het overgangsproces van een lineair naar een circulair verdienmodel. "In de circulaire economie bestaat geen afval en worden grondstoffen steeds opnieuw gebruikt." Op naar een schone toekomst!

389366 Een foto van Job Allemekinders, masterstudent bij de HAN. Geplaatst door HB.

Meer vrouwen in de techniek

Omscholer Willeke werkt in de techniek: "Ik zou vrouwen juist willen meegeven: ga het gewoon doen. Alles is te begrijpen en te leren als het je interesseert. Er is meer een mix van vrouwen en mannen nodig."

381177 Portretfoto van Willeke Hendrickx, oud-student werktuigbouwkunde deeltijd aan de HAN via Werken en Leren met Energie.

Een leven lang sporten en bewegen

Yara doet onderzoek bij de gemeente Valkenswaard: "Deze gemeente wil dat iedereen een leven lang sport en beweegt. Ik breng in kaart wat nodig is om meer ouders in beweging te krijgen en wat de redenen zijn dat ze nu niet sporten of onvoldoende bewegen."

27090e74-0cf6-11ee-ab32-02565807075b Een foto van masterstudent Yara Kikken, voor bij een interview. Geplaatst door HB.

Bijdragen aan de energietransitie

Arnold filmde, regisseerde en monteerde video’s over onder andere klimaatverandering en de energietransitie. Toen hij het roer om wilde gooien en een andere uitdaging zocht, wist hij dat hij dat hij het verschil wilde maken op deze onderwerpen. Dat doet hij nu!

f438b4aa-0cf9-11ee-9124-02565807075b Werktuigbouwkunde, deeltijdopleiding, bachelor