Aanmelden Master Vaktherapie

Wat leuk dat jij je wilt aanmelden, wij ontmoeten je graag bij de HAN. Het studiejaar begint officieel op 1 september.
Let op: je aanmelding gebeurt in een aantal stappen, wacht daarom niet te lang. We adviseren je om je uiterlijk medio augustus aan te melden, zodat de administratie rond is voor jouw start.

Stap 1: Check de toelatingsvoorwaarden
Check even of je aan de toelatingsvoorwaarden voldoet.

Stap 2: Neem contact op met de opleiding
Voldoe je aan de voorwaarden, dan is je volgende stap: contact opnemen met Evelien van Soest  via master.vaktherapie@han.nl. We zetten je op de wachtlijst en laten jou weten of je je via Studielink kunt aanmelden. Ook voor vragen over de opleiding kun je bij Evelien terecht.

Stap 3: Aanmelden via Studielink
Nadat je akkoord hebt gekregen van de opleiding, kun je je via Studielink aanmelden.

Start jouw aanmelding via Studielink

LET OP!
Je kunt je dus via Studielink aanmelden. Alleen van 23 november tot en met 12 december kun je jouw inschrijving bij de HAN niet inzien of beheren. Ook medewerkers van de HAN kunnen dat dan niet. Dat komt omdat we overstappen op een nieuw systeem voor het verwerken van aanmeldingen en inschrijvingen bij de HAN. Heb jij je aangemeld tussen 23 november en 12 december, dan krijg je dus pas na 12 december een bevestiging van inschrijving.

Bevestiging en aanmelding
Na aanmelding via Studielink ontvang je binnen een paar werkdagen per post en e-mail de bevestiging van je aanmelding. De opleiding neemt daarna contact met je op over het verdere verloop van de toelatingsprocedure.

Heb jij je aangemeld tussen 23 november en 12 december, dan krijg je na 12 december een bevestiging van inschrijving.

Definitieve inschrijving
Heb je de gehele toelatingsprocedure met goed gevolg doorlopen dan ben je definitief ingeschreven voor de opleiding.

 

 

Nog niet helemaal zeker?Kom naar de Open Avond!

Past deze opleiding echt bij jou? Ontdek het tijdens de volgende Open Avond! Volg de voorlichtingen en vraag onze studenten en docenten het hemd van het lijf. Wat wil jij nog over deze opleiding weten?

28612 studenten luisteren in les