Master Neurorevalidatie & Innovatie Deeltijd
De opleiding start 1 september 2025
Wil jij impact maken op de zorg voor mensen met neurologische aandoeningen? Met de Master Neurorevalidatie en Innovatie ontwikkel je vaardigheden om veranderprojecten te implementeren in zorg en welzijn. Dit kan in de eerstelijnszorg, GRZ, VGZ, ziekenhuizen en revalidatiecentra.
Vergroot je mogelijkheden :
Je wordt opgeleid om via professioneel leiderschap bij te dragen aan verander- of onderzoeksprojecten. Na het afronden van de masteropleiding ben je in staat om innovatie- of verandervraagstukken te herkennen, te analyseren en te implementeren. Deze vraagstukken relateer je aan transitiethema’s in zorg en welzijn. Je bevordert evidence based practice om de complexe zorg voor mensen met neurologische aandoeningen en zijn systeem, het interprofessionele team, de organisatie en de maatschappij te verbeteren.
Vaardigheden
Dit zijn vaardigheden die je zoal leert:
- persoonsgerichte zorg
- evidence based / practice-based handelen
- interprofessioneel leren en werken
- initiëren, onderzoeken, evalueren en implementeren van zorginnovaties
- persoonlijk en professioneel leiderschap
Beroepen
De opleiding sluit aan op functies als:
- gespecialiseerd verpleegkundige / paramedicus / welzijnsbevorderaar
- innovatiemanager / projectleider zorginnovatie
- beleidsadviseur
- kwaliteitsadviseur
- keten/zorg coördinator
- docent hbo
Master Neurorevalidatie en Innovatie op de HAN
Jij ontwikkelt je met de Master Neurorevalidatie en Innovatie in twee jaar tot gespecialiseerd zorgprofessional, zorgadviseur op het gebied van zorg en welzijn voor mensen met neurologische aandoeningen. Jij gaat het verschil maken voor complexe vraagstukken in deze doelgroep. Dit doe je door nieuwe wetenschappelijke inzichten toe te passen en het implementeren van duurzame veranderingen.
Kom kennismaken
Kom naar de volgende Open Avond op 27 november 2024 en stel al je vragen aan onze docenten en studenten (zowel online als fysiek). Je kunt je nu nog niet aanmelden. Laat je gegevens achter en je ontvangt een mailtje zodra je je kan aanmelden.
Wil je toch al meer weten over jouw persoonlijke wensen? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek met een studieadviseur. Zo maak je alvast kennis met de opleiding.
Direct instromen na je bachelor
-
Doorstuderen na je je bachelor?
Ben je bijna klaar met je bachelor en heb je de ambitie om een mastertitel te behalen? Ben je nieuwsgierig en wil je meer? Bij de HAN vind je de perfecte aansluiting op je bachelor.
-
Waarom doorstuderen?
Je wilt de beste zorg leveren aan patiënten en je wilt jezelf blijven ontwikkelen als persoon en professional. Met de master ontwikkel je je tot expert die innovaties en veranderingen implementeert in de eigen organisatie. Zowel onderwijs en onderzoek, als student en werkveld zijn nauw met elkaar verbonden. Daarbij bouw je een waardevol netwerk op.
-
Wat vragen we van je?
Wil je direct doorstromen naar de Master Neurorevalidatie en Innovatie? Je hebt hiervoor een relevant bachelordiploma nodig, de minor Neurorevalidatie of een vergelijkbare minor. Je behandelt mensen met neurologische aandoeningen of bent bereid stage te lopen tijdens de masteropleiding. Je komt wekelijks naar Nijmegen en zet je ongeveer voor 20 uur per week in. Je denkt out of the box en staat open voor nieuwe inzichten.
-
Twijfel je nog?
Je wilt er zeker van zijn dat je de goede keuze maakt. Heb je nog twijfels? Neem dan contact op met de opleiding en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!
Werk, privé en studie
Kenmerkend voor de masters van de HAN is de combinatie van werk met opleiding. Dat heeft ook effect op je privéleven. Maar als je het goed organiseert, gaat het makkelijker dan je denkt. En het levert je veel op!
-
Tips voor een goede balans
Wie kan je nu beter vertellen wat studeren in deeltijd betekent dan onze huidige studenten en alumni? Wij hebben de beste tips van onze 'ervaringsdeskundigen' voor je op een rijtje gezet.
-
Wil jij je verder professionaliseren?
Ontdek hoe de Master Neurorevalidatie en Innovatie je verder helpt in je werk.
Studenten vertellen
Aansluiting met beroepspraktijk
Zorgprofessionals aan het woord
- Brenda (ergotherapeut) over haar verbetertraject tijdens de Master Neurorevalidatie en Innovatie
- Evert (ergotherapeut) over de tools die hij krijgt om projecten goed te implementeren
- Een kijkje in de praktijk van de ergotherapeut en verpleegkundige
Interprofessioneel leren en werken
Lectoraat Neurorevalidatie - Eigen regie en Participatie
Het lectoraat Neurorevalidatie - Eigen regie en Participatie is nauw betrokken bij de master Neurorevalidatie & Innovatie. Het lectoraat zet zich in voor optimale revalidatie en maatschappelijke integratie van mensen met neurologische aandoeningen. De ambitie is om alle mensen met hersenletsel in staat te stellen een betekenisvol leven te leven.
Sneller Herstel
Het Centre of Expertise (CoE) Sneller Herstel verbetert met praktijkgericht onderzoek de revalidatiezorg, welzijn en participatie. Het CoE werkt samen met netwerkpartners op duurzame wijze aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken rondom deze onderwerpen.
Direct contact
Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.
De inhoud van de Master Neurorevalidatie en Innovatie deeltijd
Hoe gaat je studie er uit zien?