Meld je aan
De opleiding start 1 keer per jaar
Meer informatie...
Brochure, helpdesk
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
Kom langs
Open Dagen, Activiteiten etc.
 • 17nov
  Open Avond
  Arnhem - 17:00 - 21:00

Dit is je master in deeltijd

De Master Circulaire Economie in deeltijd duurt 2 jaar. Belangrijk onderdeel is het praktijkvraagstuk dat je samen met een medestudent oppakt. Je leert werken aan duurzaamheidsvraagstukken uit je eigen werkveld. Je leert samenwerken over disciplines heen. Je bepaalt voor een deel jouw eigen leerdoelen.

Overleg

De opbouw van je studie

In de master draait het om het praktijkvraagstuk waar je samen met een medestudent aan werkt. In beide studiejaren krijg je theorieles, werk je aan je vaardigheden en werk je in de praktijk in de Innovatiewerkplaats. Ook de opdrachtgever van het praktijkvraagstuk is partner in de Innovatiewerkplaats. De totale master omvat 60 EC.

Overleg

Programma

Tijdens je werk in de innovatiewerkplaats bepaal je samen met docent en opdrachtgever welke kennis en deskundigheid je nodig hebt. Datzelfde geldt voor de vaardigheden die je nodig hebt bij de stappen van ontwerpgericht onderzoek. Wij passen het programma hier zoveel mogelijk op aan. Zo kun je zelf bijdragen aan de invulling van het programma.

Voltijd masterstudent Saskia GroenendijkLaat je inspireren!

“Deze master is echt een goed voorbeeld van een opleiding op maat. We hebben elk vanuit onze eigen achtergrond gedurende dit jaar invloed op de onderwerpkeuzes en de aan te leren vaardigheden. Er is geen vast keurslijf waar we in moeten gaan passen."

Overleg

Voltijd masterstudent Nick Riksen Een master iets voor jou?

"Privé hield ik me er al mee bezig door van alles over het onderwerp te lezen. Maar ik miste de kennis om dat circulaire denken te implementeren bij bedrijven. Om ze te overtuigen van een andere manier van bedrijfsvoering. Die kennis en die handvatten wil ik tijdens dit studiejaar en deze stage verwerven”.

Studenten overleggen

Hilde wil haar droombaan bereikenChange-agent binnen de circulaire economie

Wat je moet weten voor je begint

Als change agent in de circulaire economie werk jij actief mee aan de transitie. Alles over jouw toekomstmogelijkheden als Master Circulaire Economie.

Studenten op trap