Voor je begint met Sportkunde

Kom sfeer proeven tijdens de (Online) Open Dag voor Sportkunde en maak kennis met je nieuwe leven. Studenten en docenten vertellen je graag meer over de opleiding, de studievereniging en de stad Nijmegen. Je bent welkom! 


Op jouw moment!Online Open Dag Sportkunde

Wil je zeker weten of Sportkunde bij de HAN echt bij je past? Sluit aan bij de Online Open Dag van de HAN. 

Dit jaar vindt de Open Dag digitaal plaats. De Online Open Dag kun je op elk moment bezoeken wanneer het jou uitkomt!
 

Proef de sfeer van de studieProefstuderen wordt Online 1-op-1 Adviesgesprek

Let op!
De Proefstudeerdagen gaan momenteel niet door op de HAN. Wél kun je je aanmelden voor een Online 1-op-1 Adviesgesprek met een docent óf student van HAN Sportkunde.

Heb jij vragen over de sfeer bij Sportkunde? Over de lessen? Of heb je een hele andere vraag over Sportkunde? Onze docenten én studenten staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

Ontmoet onze Sportkunde studenten

Na mijn mbo-opleiding wilde ik me verder ontwikkelen met hbo Sportkunde'Tijdens de opleiding Sportkunde heb ik veel ervaring opgedaan in mijn stages'

Voor Leonie vormen coaching en bewegingsstimulering een rode draad in haar opleiding. In haar stage ontwikkelt Leonie dan ook een beweegteam, met extra aandacht voor kinderen in het speciaal onderwijs.

In mijn stage komt mijn passie voor voetbal volledig tot uiting'Bij HAN Sportkunde kan ik me verder specialiseren in sportstimulatie'

Gert is een voetbalfanaat: 'Van jongs af aan had ik al een passie voor sporten, vooral voor voetbal en hardlopen.' Nu combineert hij zijn passie met zijn stage bij een grote voetbalclub.

Maak kennis met onze docenten:

Bart van Gastel

‘Verbinding leggen tussen toekomstige professionals en het werkveld. Ervoor zorgen dat studenten enthousiast worden voor de wereld van de sport, maar ook dat het werkveld enthousiast wordt van onze studenten! '

Dianne van Zuylen

'Ik vind het leuk studenten uit te dagen om ingewikkelde stof te begrijpen en direct in de praktijk toe te passen. En daarbij coach ik de studenten in hun eigen coachingstraject met de cliënt. Zo zie je de student zich ontwikkelen tot een professional én jong-volwassene, heel tof om te zien’

Kevin Willems

'In de vakken die ik geef is veel ruimte voor creativiteit in het maken van bijvoorbeeld marketingcampagnes. Ik vind het geweldig als studenten mij verbazen met hele mooie campagnes.’

Thuis op de bank met de feitenFactsheet als handig overzicht

Een nachtje slapen over je keuze voor Sportkunde aan de HAN? Of wil je het er nog eens met je ouders over hebben? De factsheet ligt voor je klaar. Dit lees je: 

  • korte beschrijving van de opleiding; 
  • snel overzicht van de studie; 
  • voorbeeld van een lesrooster; 
  • praktische info over aanmelden en selectie. 
Sportkunde docent testimonial Kevin Willems 2020

Direct contact

Vragen over de opleiding? Stel je vraag aan het HAN VoorlichtingsCentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500

Klaar voor je nieuwe leven?Studeren is niet alleen studeren

Als je gaat studeren, wacht er een nieuw leven. Natuurlijk studeer je voor later. Maar je wilt het ook leuk hebben. Dat kan bij de HAN! In studentenstad Nijmegen zijn volop activiteiten en is er veel gezelligheid. Begin sowieso met de HAN intro.

Sportkunde docent testimonial Kevin Willems 2020

Hier gebeurt het!Samen op stap in Nijmegen

Nijmegen bruist van de activiteiten. De Vierdaagsefeesten, het culturele Kaaijfestival, musea, restaurants, de vele kroegen en cafés. Als je nog maar tijd hebt om te studeren!

Sportkunde docent testimonial Kevin Willems 2020

Alweer een keuze: wij helpen jeOp kamers of thuis blijven wonen?

Meer vrijheid of minder kosten? Zelf bepalen wat en wanneer je eet of lekker thuis aanschuiven? De keuze tussen op kamers gaan en thuis blijven wonen is niet altijd gemakkelijk. Wij helpen je graag bij je keuze.

Sportkunde docent testimonial Kevin Willems 2020

Praktische info over de Sportkunde opleiding

Alle facts & figures van de opleiding Sportkunde staan hier op een rijtje.

Sportkunde docent testimonial Kevin Willems 2020