Voor je begint met Sportkunde

Kom sfeer proeven tijdens de Open Dag voor Sportkunde en maak kennis met je nieuwe leven. Studenten en docenten vertellen je graag meer over de opleiding, de studievereniging en de stad Nijmegen. Je bent welkom! 

Zet de data vast in je agenda Kom langs op de Open Dag van Sportkunde

Wil je zeker weten of Sportkunde van de HAN echt bij je past? Of wil je gewoon een keertje sfeer komen proeven? Kom vooral langs op 1 van de Open Dagen.  

Dit kun je verwachten: 

  • Voorlichtingssessies
  • Rondleidingen
  • Enthousiaste studenten en docenten die je alles willen vertellen
  • Demonstraties van het HAN Demoteam
  • Kennismaken met studievereniging TriMovere

Kom een college volgen Meelopen: student voor 1 dag!

Wil je een keer echt ervaren hoe het is om Sportkunde te doen? Meld je dan aan voor een Meeloopdag. Dan zit je samen met huidige studenten in de collegebanken. Zo krijg je tijdens je Meeloopdag al een idee of deze opleiding bij jou past. Uiteraard kom je deze dag ook in beweging, dus vergeet niet om je sportkleding mee te nemen! 

Let op!
Je moet eerst een HAN Open Dag van Sportkunde bezoeken voordat je kunt deelnemen aan een Meeloopdag. Op deze Open Dag ontvang je een brief met meer informatie over de Meeloopdag. In die brief staan dan ook de concrete data waarop je kunt meelopen. De opleiding organiseert tussen december en juni verschillende meeloopdagen.

Samengevat: Als je de Open Dag bezoekt en interesse hebt in de Meeloopdag bij Sportkunde, dan kun je dat dus alleen op een Open Dag kenbaar maken! 

Thuis op de bank met de feitenEen handig overzicht

Een nachtje slapen over je keuze voor Sportkunde aan de HAN? Of wil je het er nog eens met je ouders over hebben? De brochure ligt voor je klaar.  

Dit lees je in de brochure: 

  • korte beschrijving van de opleiding; 
  • snel overzicht van de studie; 
  • voorbeeld van een lesrooster; 
  • praktische info over aanmelden en selectie. 

Direct contact

Vragen over de opleiding? Stel je vraag aan het HAN VoorlichtingsCentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 06 - 25 64 04 70

Klaar voor je nieuwe leven?Studeren is niet alleen studeren

Als je gaat studeren, wacht er een nieuw leven. Natuurlijk studeer je voor later. Maar je wilt het ook leuk hebben. Dat kan bij de HAN! In studentenstad Nijmegen zijn volop activiteiten en is er veel gezelligheid. Begin sowieso met de HAN intro.

Hier gebeurt het!Samen op stap in Nijmegen

Nijmegen bruist van de activiteiten. De Vierdaagsefeesten, het culturele Kaaijfestival, musea, restaurants, de vele kroegen en cafés. Als je nog maar tijd hebt om te studeren!

Alweer een keuze: wij helpen jeOp kamers of thuis blijven wonen?

Meer vrijheid of minder kosten? Zelf bepalen wat en wanneer je eet of lekker thuis aanschuiven? De keuze tussen op kamers gaan en thuis blijven wonen is niet altijd gemakkelijk. Wij helpen je graag bij je keuze.

Volgende paginaPraktische info

Alle facts & figures van de opleiding Sportkunde staan hier op een rijtje.