Meld je aan
De opleiding start 1 keer per jaar
Meer informatie...
Brochure, helpdesk
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
Open Dagen
Meelopen, Proefstuderen etc.
 • 11nov
  12nov
  Open Dag
  Nijmegen - 10:00 - 15:00

Kennismaken met de opleiding Social Work?

Bezoek de Open Dag voor Social Work, proef de sfeer en maak kennis met je nieuwe leven. Studenten en docenten vertellen je graag meer over de opleiding, de studievereniging en de stad Nijmegen. Je bent welkom! 

null

OPEN DAG NIJMEGEN | 11 & 12 NOV 2023ZIEN WE JOU OP DE OPEN DAG?

Ontdek of Social Work bij jou past tijdens onze Open Dag in Nijmegen. Volg de voorlichtingen en vraag studenten en docenten het hemd van het lijf. De volgende Open Dag in Nijmegen is op 11 en 12 november 2023. Check het programma in het aanmeldformulier. Wil je een seintje als je je kunt aanmelden voor de Open Dag? Laat dan je e-mailadres achter. 

Kom langs op de Open Dagen van Nijmegen op 11 en 12 november 2023

Twijfel je (nog)?Online Q&A

Wij helpen jou met het maken van een goede keuze. Stel jouw vragen aan een docent en aan studenten Social Work. Datum & tijd: 20 juni om 19.30 uur. Via Microsoft Teams. Laat je gegevens achter via 'Meld je aan'

Volg ons onlineSocial Media

Bekijk waar onze studenten en docenten mee bezig zijn. Of stel een vraag!

studenten tablet

Thuis op de bank met de feitenEen handige factsheet van Social Work

Nog een nachtje slapen over je keuze voor Social Work? Of wil je het er nog eens met je ouders over hebben? Download hieronder de factsheet van Social Work. Ook handig als je opleidingen wilt vergelijken!

Dit staat in de factsheet:

 • korte beschrijving van de opleiding;
 • voor welke beroepen je wordt opgeleid;
 • een checklist of de opleiding bij je past;
 • suggesties voor andere opleidingen;
 • de voordelen van studeren aan de HAN;

Dag uit het leven vanMaak kennis met Social Work student Gijs

Hoe ziet je schooldag eruit als student HBO Social Work aan de HAN in Nijmegen? In deze video neemt Gijs - eerstejaars student Social Work - je mee tijdens een dag in zijn leven als student aan de HAN. Hij laat onder andere een kennisles, vaardighedenles én het lokaal voor sociale technologie zien.

 

 

Maak kennis met docenten

Annemarie Ketting

Annemarie geeft al 8 jaar les bij Social Work en heeft zeker nog geen genoeg van de fantastische sfeer op de opleiding. Zij geeft kennislijn de gemeenschap, taal en verhaal en professionele schrijfvaardigheid.

Leonie Bakker

Leonie is in augustus 2018 gestart als docent Social Work. Ze is met name betrokken bij de Kennislijn en het Themadeel. Voor die lessen geldt: hoe meer betrokken studenten zijn en hoe groter de inbreng die zij hebben, hoe interessanter de lessen.

Bram Levens

Bram is sinds 1 maart 2019 het Social Work team komen versterken en hij is harstikke blij met zijn keuze voor de HAN. Hij geeft les in het propedeusejaar. “Door mijn achtergrond als psycholoog vind ik het fijn dat de kennislijn ingaat op verschillende psychologische onderzoeken en theorieën. Ik vind het leuk om dit te mogen delen met de studenten en hun beeld hierbij te ondervragen!”

Hedwig van Pinxteren

Hedwig is in augustus 2019 begonnen als docent bij Social Work. Ze houdt zich in haar lessen graag bezig met vragen als “hoe kun je er nu voor zorgen dat je zo optimaal mogelijk contact maakt zodat een cliënt zich op zijn/haar gemak voelt?” of “hoe vraag je de verschillende leefgebieden zorgvuldig uit?”

Naast je studieStuderen is niet alleen studeren

Er staat jou straks ook een toffe studententijd te wachten, vol nieuwe vrienden en ervaringen. Check van te voren alvast wat je kunt verwachten. Wat is er naast je studie allemaal te doen in studentensteden Nijmegen en Arnhem? Ga je op kamers of niet? Hoe ontmoet je andere studenten? En waarom mag je de HAN intro niet missen? Lees snel verder.

Direct contact

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500

Volgende paginaPraktische info

Alle facts & figures van de opleiding Social Work staan hier op een rijtje. 

null