Praktische info

Hoeveel tijd kost deze deeltijdstudie mij? Wat zijn de toelatingseisen, studiekosten, vergoedingen, fiscale spelregels... Op deze pagina vind je alle praktische informatie over de deeltijdopleiding Learning & Development in Organisations.


De locatie van de deeltijdopleiding L&D

  • Er is geen omschrijving beschikbaar
  • HAN Nijmegen campus

    Kapittelweg 35
    6525 EN Nijmegen
  • Er is geen omschrijving beschikbaar

Ontmoet onze docenten

Paul Jacobs

Paul Jacobs is L&D pedagoog en heeft ruime ervaring opgedaan binnen de geüniformeerde wereld. Daarnaast voert hij professionaliseringstrajecten uit bij o.a. energiemaatschappijen, automotive industry en opleidingsorganisaties.

Christel Cremers

Voor het docentschap is Christel Cremers actief geweest in het ontwikkelen en implementeren van opleidings- en verandertrajecten op basis van Human Performance Improvement (HPI) methodiek, de voorloper van het nu zo populaire 702010 gedachtegoed.

Mirjam Zonneveld

Mirjam Zonneveld brengt als docent ruime ervaring mee als adviseur, trainer en coach voor leren en ontwikkelen in organisaties, met name in het onderwijsveld. Bij Learning and Development in Organisations ligt haar focus op flexibilisering en vernieuwing van de deeltijdopleiding. Daarnaast is zij HAN-breed actief, onder meer als leercoach bij leiderschaps- en teamontwikkeling.

Nico Berghuis

Nico Berghuis is voor zijn docentschap aan de HAN jaren actief geweest in het ontwikkelen en uitvoeren van opleidingstrajecten. Hij adviseerde in het veld van organisatieontwikkeling en arbeidsverhoudingen, zowel in de profit als de not-for-profit sector. Startte zijn loopbaan als docent Nederlands in het voortgezet onderwijs, was ook beleidsmedewerker bij een onderwijsvakbond.

Anja van Aagten

Anja van Aagten heeft een achtergrond in technische bedrijfskunde en is werkzaam als adviseur bij de HAN Academy. Naast haar werk voor de Academy is ze docent bij Learning and Development in Organisations.

Marion van Riet

Marion van Riet is na haar studie arbeids- en organisatiepsychologie in verschillende rollen (adviseur, trainer, coach, assessor) werkzaam geweest voor HRD adviesbureaus. Dit gaf haar de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan het leren & ontwikkelen van medewerkers en het succes van de organisatie. Sinds 2014 is ze verbonden als docent bij Learning and Development in Organisations.

Frank Thuss

Frank Thuss is docent Learning and Development in Organisations en gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van ict-rijke leerarrangementen. Hiervoor was Frank adviseur / specialist leren met ict bij het iXperium en beleidsadviseur bij de HAN.

Mechteld Lengkeek

Mechteld Lengkeek is sinds 2008 verbonden als docent bij Learning and Development in Organisations. Daarvoor heeft zij meer dan 15 jaar ervaring opgedaan in het adviseren over opleidingsvraagstukken en het ontwikkelen en uitvoeren van trainings- en coachtrajecten op diverse gebieden als verander- en performancemanagement, persoonlijke ontwikkeling en teambuilding.

Petra Jagtman

Petra Jagtman is in verschillende bedrijfstakken (horeca, detailhandel, groothandel, bank- en verzekeringswezen) werkzaam geweest in diverse leidinggevende functies. Ze is breed opgeleid als HRM-er, met een specialisatie in Learning & Development. Doceren en het begeleiden van de Proeve van bekwaamheid behoren tot haar kerntaken bij HAN Learning and Development in Organisations. Daarnaast schrijft en publiceert zij over het vak, en dan vooral over het Inkopen van Leren en Ontwikkelen.

Petra Peeters

Petra Peeters heeft na de studie Arbeids- en Organisatiepsychologie 20 jaar gewerkt als L&D adviseur bij Sara Lee (Douwe Egberts) en Delta Lloyd. Zij ontwierp en coördineerde daar trajecten voor leidinggevenden van de werk- tot de directievloer. Ook hield zij zich bezig met het inkopen van opleidingen en het stroomlijnen van die inkoop. Tijdens haar docentschap verdiepte zij zich in vernieuwende vormen van leren, wat leidde tot een aantal artikelen en het spreken op verschillende L&D-conferenties.

Studiefeiten Opleiding L&D 2019/2020

Diploma Bachelor (HBO)
Accreditatie Bekijk het accreditatie rapport
Vorm Deeltijd
Voertaal Nederlands
Startdatum September
Tijdsduur 4 jaar
Studiepunten 240 EC
Studiebelasting 24 uur per week
Contacturen 8
Zelfstudie-uren 8
Werkplek-uren 8 per week
Locatie Kapittelweg 35, Nijmegen

Toelatingsinformatie

Nieuwsgierig

Je eigen oordeel is het belangrijkste. Kom kennismaken en sfeer proeven: onze deuren staan voor je open!

twee studenten praten met docent voor kaart nederland

Voor werkgevers

Voor jou als student

Studeren onder bijzondere omstandigheden

Je omstandigheden hebben natuurlijk invloed op je studie. De HAN houdt daar graag rekening mee. Of je nu een functiebeperking hebt of een topsportprogramma volgt. Je bent welkom. Heb je nu geen voorzieningen nodig, maar spelen er wel bijzondere omstandigheden? Laat het ons weten: misschien heb je later in je studie iets nodig. Laat het ons weten. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

twee studenten praten met docent voor kaart nederland

Investering

Direct contact

Vragen over de opleiding? Stel je vraag aan het HAN VoorlichtingsCentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500

Zin om te starten?

Aanmelden voor de opleiding Learning and Development in Organisations begint met een adviesgesprek. We bespreken dan jouw persoonlijke situatie en beantwoorden al je vragen. Daarna kun je je aanmelden voor de opleiding via Studielink.

twee studenten praten met docent voor kaart nederland