Voor je begint met Industrieel Product Ontwerpen

Benieuwd? Kom sfeer proeven en ontdek alles over het leven als student Industrieel Product Ontwerpen. Ben je benieuwd naar de opleiding, de campus, de studievereniging en de stad Arnhem? Onze studenten en docenten vertellen je graag meer!

Zet ‘m vast in je agenda Kom langs op de Open Dag

Weet je nog niet helemaal zeker welke studie het gaat worden? Of twijfel je over de stad of hogeschool? Kom dan naar de Open Dag van de HAN. 

We willen je graag ontmoeten!   

  • Stel al je vragen aan studenten: zij vertellen je graag hoe zij de opleiding ervaren. 
  • Onze docenten geven je alle ins en outs over Engineering en Industrieel Product Ontwerpen. 
  • Je kunt roosters inzien en kijken welke vakken je gaat volgen. 
  • Bekijk inspirerende projecten en creaties van studenten die je voorgingen. 
  • Neem een kijkje in het Techniekgebouw: zie je jezelf hier al rondlopen? 
  • Twijfels over studiekeuze? Kom sparren tijdens een speeddate met een studiecoach. 

Neem plaats in de collegebankenProefstudeerdag IPO: student voor 1 dag

Wil je een keer écht ervaren hoe het is om Industrieel Product Ontwerpen (IPO) te studeren aan de HAN? Kom dan een dagje proefstuderen!

Als je meedoet aan deze Proefstudeerdag, werk je aan een ontwerpopdracht. De dag begint met een uitleg van deze opdracht. Vervolgens krijg je les in ergonomie, CAD (Computer-Aided Design), materiaalkunde, productietechnieken en presentatietekenen.

Tussen de lessen door werk je, samen met anderen, aan je ontwerp. Je gaat ook een model maken van dit ontwerp. Tenslotte ga je het ontwerp presenteren aan de rest van de groep.

Je kunt de hele dag docenten, maar ook een student spreken over de opleiding. Deze dag is, maar dan in een compacte vorm, vergelijkbaar met het werk dat een student Industrieel Product Ontwerpen uitvoert.

Wanneer de eerstvolgende Proefstudeerdag wordt gehouden is nog niet bekend, maar je kunt je wel alvast aanmelden. Dan krijg je van ons nog bericht over de exacte datum van de Proefstudeerdag.

Alle feiten op een rijtje Industrieel Product Ontwerpen: download de factsheet

Wil je je nog even rustig oriënteren? Of het samen met je ouders over de studie hebben? Download dan de factsheet van de bachelor Industrieel Product Ontwerpen en lees alles op je gemakje door.  

Dit kun je verwachten: 

  • een korte beschrijving van de opleiding; 
  • een snel en beknopt overzicht van de studie; 
  • een voorbeeld van een lesrooster; 
  • praktische info over aanmelden. 

Direct contact

Vragen over de opleiding? Stel je vraag aan het HAN VoorlichtingsCentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 06 - 25 64 04 70

Klaar voor je nieuwe leven?Meer dan alleen studeren

Natuurlijk staan er colleges, werkgroepen en tentamens op het programma. Maar studeren betekent ook het begin van een nieuw leven, in een studentenstad vol leuke activiteiten en gezelligheid. Met de HAN Intro maak je gelijk een vliegende start. 

Hier gebeurt het!Samen op stap in Arnhem

Arnhem staat niet bekend als studentenstad, maar er is altijd wel iets te beleven. Lekker samen stappen op de Korenmarkt, chillen in Sonsbeekpark of samen naar Koningsdag. Toch wat cultureler ingesteld? Ga dan naar één van de vele musea of naar het Modekwartier in klarendal.

Alweer een keuze: wij helpen je.Op kamers of thuis blijven wonen?

Meer vrijheid of minder kosten? Zelf bepalen wat en wanneer je eet of lekker thuis aanschuiven? De keuze tussen op kamers gaan en thuis blijven wonen is niet altijd gemakkelijk. Wij helpen je graag bij je keuze.

Volgende paginaPraktische info

Hoe zit het precies met aanmelden? Welke toelatingseisen zijn er? En hoe zit het met collegegeld? Hier vind je alles wat je moet weten.