Pedagogiek

Erken dat niet iedereen hetzelfde is

Niet iedereen is hetzelfde. Dat is de conclusie bij de werkveldconferentie van de voltijd bacheloropleiding Pedagogiek. Op 30 maart maakt de les plaats voor een online werkveldconferentie met als thema inclusie. Met behulp van een livestream en 40 professionals, was het interactieve programma te volgen voor ruim 200 1e-jaars studenten.

Mark Reessink
01 april 2021
279658 Ervaringsdeskundigen tijden werkveldconferentie 2021
Pedagogiek

Pedagogiek: écht iets voor mannen

Een ruime meerderheid van de pedagogiekstudenten op de HAN is vrouw. Al begint het aantal mannen toe te nemen. Dit studiejaar studeren er meer mannen dan ooit in het 1e jaar van HAN Pedagogiek. Klopt het vrouwelijke imago van de studie? Hoe is het om als een van de weinige mannen deze studie te volgen? En heeft het vakgebied wel meer mannen nodig?

18 maart 2021
272574 Mannelijke pedagoog aan het werk. Pedagogiek. Stockfoto voor Nieuwsartikel.