HAN Campus Nijmegen, communicatie, klas, presenteren, studenten, college, les, finance, economie

Omscholen

Omscholingstraject bestrijdt tekort IT'ers

9 deelnemers aan het traject Make IT Work van de HAN ontvingen maandagavond 16 mei hun certificaat. Daarmee vormen zij de 1e lichting studenten van de HAN die met succes dit omscholingstraject heeft afgerond.

HAN Redactie
18 mei 2022
405535 De eerste lichting van Make IT Work samen met enkele docenten
Omscholen

Eerste lichting Make IT Work geslaagd

In slechts 11 maanden tijd jezelf volledig omscholen tot software engineer. Een carrièreswitch die de eerste lichting deelnemers aan Make IT Work met succes heeft gemaakt. Vol trots namen zij op maandag 16 mei hun certificaat in ontvangst.

HAN Redactie
17 mei 2022
405535 De eerste lichting van Make IT Work samen met enkele docenten
Omscholen

Tweede cohort Make IT Work in volle gang

Het tweede cohort van ons omscholingstraject Make IT Work is in februari gestart en inmiddels in volle gang. Dit keer volgen 17 deelnemers de opleiding tot software engineer. Vanaf juni gaan zij aan de slag bij de aangesloten werkgevers.

HAN Redactie
31 maart 2022
277315 Make IT Work deelnemers volgen les
Omscholen

Sneller omscholen via FastSwitch

Wil jij je gaan omscholen? Dan denk je er ook vast over na welk beroep bij je past, hoe lang de opleiding duurt en hoe je de overstap maakt zonder verlies van inkomen. Het verkorte omscholingsprogramma FastSwitch biedt uitkomst: je hebt meteen een baan in de zorg, techniek of IT en volgt tegelijk een persoonlijk leerprogramma.

HAN Redactie
24 januari 2022
31578 vier studenten in de klas
Omscholen

Project Carrièreswitch Verpleegkunde is Koploper

Een inspirerend voorbeeldproject om het tekort aan zorgpersoneel op te lossen. We hebben het over het project Carrièreswitch van de HAN, dat door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport benoemd is tot Koploper.

Annelies Achterberg
23 december 2021
202071 Voltijd student Verpleegkunde en docent aan het bed van patiënt meten bloeddruk-1
Omscholen

Meer technici nodig voor een toekomstbestendige wereld

Om de energietransitie te laten slagen zijn veel technici nodig. Hoe is de HAN samen met het bedrijfsleven bezig om mensen vakkundig om te scholen en/of op te leiden?

HAN Redactie
25 november 2021
243984 LCPV Project zonne-energie
Omscholen

Deelnemers Make IT Work geven eindpresentatie

Tien deelnemers van het omscholingstraject Make IT Work verzorgden op 15 oktober hun eindpresentatie. Vol trots lieten zij het behaalde resultaat van het afgelopen half jaar zien tijdens de projectpresentatie van een webapplicatie.

HAN Redactie
20 oktober 2021
33946 Presentatie, presenteren, vergaderen
Omscholen

Make IT Work van start

De regionale arbeidsmarktvraag naar hoogopgeleide IT’ers blijft onverminderd groot. Omscholingstraject Make IT Work biedt mensen met een hbo-of wo-achtergrond in vijf maanden een omscholing tot IT-professional. De deelnemers gaan hierna gegarandeerd aan de slag in een baan als software engineer, terwijl de betrokken werkgevers kunnen rekenen op nieuwe gekwalificeerde medewerkers.

HAN Redactie
24 maart 2021
237739 groep jonge mensen rond presentatie