Tweede cohort Make IT Work in volle gang

Het tweede cohort van ons omscholingstraject Make IT Work is in februari gestart en inmiddels in volle gang. Dit keer volgen 17 deelnemers de opleiding tot software engineer. Vanaf juni gaan zij aan de slag bij de aangesloten werkgevers.

277315 Make IT Work deelnemers volgen les

Voor dit cohort zijn dat: VGZ, Kadaster, SIDN, myBrand, Perplex Digital, Axians, IT Performance Group, Welisa en Actemium. Wij wensen alle deelnemers heel veel succes!

Nieuw startmoment in september

Op 4 september 2023 start bij de HAN weer een nieuwe groep cursisten met de omscholing tot software engineer. 

Geïnteresseerd? In april en mei organiseren wij enkele online informatiesessies, waarvoor je je kunt aanmelden via www.it-omscholing.nl. Voor vragen over Make IT Work kun je ook contact opnemen met projectleider Martine Bal (06-51962239 - martine.bal@han.nl).

Over Make IT Work

Make IT Work is voor hoogopgeleide mensen met en zonder werk die geen specifieke IT-achtergrond hebben, maar wel graag de overstap willen maken naar de ICT-sector. Kenmerkend voor dit omscholingstraject is de unieke werving- en selectieprocedure, een slagingspercentage van maar liefst 92% en de duurzame relatie die ontstaat tussen deelnemer en werkgever. De deelnemers beginnen het traject met een fulltime opleiding van vijf maanden tot software engineer. Aansluitend gaan zij minimaal zes maanden bij een werkgever fulltime werken tegen een marktconform salaris. Docenten van de Academie IT en Mediadesign van de HAN verzorgen de opleiding en begeleiding.