College van Bestuur on tour

Op maandagochtend 15 maart bracht het College van Bestuur een bezoek aan de Academie IT en Mediadesign. Het was een eerste bezoek van een tour die het College brengt langs alle 14 academies van de HAN.

15 maart 2021
252448 Student krijgt online onderwijs

Grotere IT-flexibiliteit in de zorg

Debbie Tarenskeen verdedigde met succes haar proefschrift over IT-flexibiliteit in de zorg. Hiermee is ze een van de weinige vrouwen die gepromoveerd is in de informatica. Inmiddels is ze met pensioen, al denkt ze nog niet aan stoppen met onderzoek of werk.

17 februari 2021
een arts overlegt met haar leidinggevende.

Digitale Werkplaats Arnhem Nijmegen ontvangt officiële subsidietoekenning

Bij de Digitale Werkplaats Arnhem Nijmegen (DWAN) hangt de vlag uit. Projectmanager Ben Cornelissen is superblij! "We hebben hard gewerkt met zijn allen om de werkplaats van de grond te krijgen en dat is beloond met een officiële toekenning voor subsidie. Betekent overigens dat het ‘echte’ werk nu pas begint!"

Er is geen omschrijving beschikbaar
06 februari 2020
Mark Rozenboom en Ben Cornelissen van het SRC