Mondzorgkunde

Belangrijke reminder voor numerus fixus-aanmelders

Start jij in september 2021 met een numerus fixus-opleiding bij de HAN en lukt het je niet om voor 1 juli je diploma aanleveren? Vraag dan uiterlijk 30 juni uitstel aan!

19 mei 2021
28686 Student lacht met laptop

Labs en Werkplaatsen: student Eva draaide mee in Nijmegen Lindenholt

Op 22 locaties in de regio Arnhem en Nijmegen vind je HAN Labs en Werkplaatsen, op het domein van zorg, welzijn en sport. In september 2020 zijn maar liefst 50 docenten en onderzoekers en ruim 900 studenten gestart in één van de Labs en Werkplaatsen. Eva Debij, student Verpleegkunde, blikt terug op het project rondom laaggeletterdheid in Sparkcentre Lindenholt.

Carin Coenen
04 maart 2021
Studenten kiezen en lezen boek
Mondzorgkunde

Is er een relatie tussen parodontitis en obesitas?

Parodontitis (vergevorderde tandvleesontsteking) en obesitas komt vaker voor bij mensen uit een lagere sociaal-economische klasse, bij rokers en bij mensen met diabetes.

11 januari 2021
docent kijkt mee tijdens praktijk oefening