HAN Campus Nijmegen, communicatie, klas, presenteren, studenten, college, les, finance, economie

College van Bestuur

Minister Bruins Slot maakt kennis met innovatieve HAN H2 Demonstrator

CDA-minister Hanke Bruins Slot van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties bracht op 10 oktober een bezoek aan de regio Arnhem-Nijmegen. De minister maakte onder meer kennis met de innovatieve H2 Demonstrator waaraan ook een tostibar op waterstof én wielen is gekoppeld.

HAN Redactie
12 oktober 2022
338054 Waterstofdemonstrator van de buitenkant en achter de doblo
College van Bestuur

CvB-voorzitter Rob Verhofstad onthult slim, schoon en sociaal voertuig HAN Automotive Research

CvB-voorzitter Rob Verhofstad heeft op dinsdag 13 september namens de HAN University of Applied Sciences en het HAN Lectoraat Automotive Research een nieuw innovatief slim, schoon en sociaal onderzoeksvoertuig onthuld: de Opel Rocks-e.

HAN Redactie
13 september 2022
439885 Opel Rocks-e is nog onder een onthullingskleed verstopt op de HAN Campus in Arnhem
College van Bestuur

"Maak het verschil: gebruik je kennis en je verbeelding"

Een geweldige start van het studiejaar, zonder beperkingen en met ontzettend veel nieuwe studenten. Terwijl zij verderop in de stad hun studiegenoten leerden kennen tijdens de intro, verzorgde Rob Verhofstad in de Eusebiuskerk, hartje Arnhem, de aftrap van het nieuwe studiejaar.

Hanneke Bulten
25 augustus 2022
432769 een foto van de opening studiejaar, HB
College van Bestuur

Opleidingen flexibeler maken is balanceren

De lerarenopleidingen van de HAN zijn druk aan het bouwen. Huh, bouwen? Zitten we dan wel bij de juiste academie? Zeker wel! De Academie Educatie heeft haar handen vol aan het opknippen van lesstof in bouwstenen. Om daar vervolgens weer een bouwwerk van te maken: een studieroute.

Hanneke Bulten
30 mei 2022
409848 Het CvB bezoekt de Academie Educatie en volgt presentaties over flexibilisering van het onderwijs, samenwerken met het werkveld en organisatie-ontwikkeling. Geplaatst door HB.
College van Bestuur

HAN zet vol in op studentenwelzijn

Met het ondertekenen van het manifest Let's talk About Yes van Amnesty International, onderstreepte het College van Bestuur van de HAN nog maar eens hoeveel belang zij hecht aan het welzijn van studenten.

HAN Redactie
25 april 2022
389340 Sportkunde kijken telefoon buiten 2022 papendal
College van Bestuur

Oorlog in Oekraïne

HAN University of Applied Sciences is bezorgd en geschokt over de situatie in Oekraïne. Lees hier het statement van het College van Bestuur.

HAN Redactie
07 maart 2022
322676 vlaggen, Arnhem, branding, signing, vlaggenmast, banieren, trio zwart rood wit
College van Bestuur

Meerwaarde ACE Mobility voor HAN-studenten

Gerrit Averesch, directeur van de Academie Engineering en Automotive, bracht samen met Rob Verhofstad, voorzitter HAN College van Bestuur, op maandag 31 januari een werkbezoek aan ACE Mobility op de Automotive Campus in Helmond. Waarom? Omdat ACE veel samenwerkt met de HAN in Arnhem, waardoor studenten mee kunnen helpen aan innovatie op gebied van groene mobiliteit.

HAN Redactie
02 februari 2022
373824 Werkbezoek aan ACE Mobility op de Automotive Campus in Helmond op 31 januari 2022
College van Bestuur

Het CvB over grensoverschrijdend gedrag

Vorige week ging er na de uitzending van BOOS een schokgolf door Nederland toen bleek dat er sprake is van structureel grensoverschrijdend gedrag bij 'The Voice of Holland'. De vele reacties die de uitzending losmaakt tonen dat we te maken hebben met een maatschappelijk probleem.

HAN Redactie
26 januari 2022
348223 Vier internationale studenten lopen door de gang
College van Bestuur

Open Up

Rob Verhofstad, voorzitter van het College van Bestuur van de HAN, neemt je mee het nieuwe jaar in. Hij zet in op optimisme, omdat dat de manier is om mooie dingen te realiseren.

242522 null
Rob Verhofstad
07 januari 2022
365811 Zonsopkomst aan het strand
College van Bestuur

Studentenwelzijn in het gedrang door invoering coronatoegangsbewijs

De contouren van het invoeren van het coronatoegangsbewijs (CTB) in het hoger onderwijs worden steeds duidelijker. Het is momenteel onderwerp van gesprek in de Tweede Kamer. Het besluit over de invoering is dus in voorbereiding, maar is nog niet genomen. De Vereniging Hogescholen (VH) heeft daarover als vertegenwoordiger van alle hogescholen een statement geformuleerd, waar ook de HAN zich achter schaart.

HAN Redactie
25 november 2021
232298 Studenten in collegezaal met mondkapjes op. Covid19. Corona