Succesvolle eerste TBK-dag bij HAN Technische Bedrijfskunde

Binnen de Academie Engineering en Automotive schittert HAN Technische Bedrijfskunde (TBK) als een ware pionier. Op dinsdag 23 januari organiseerden docenten en onderzoekers van TBK voor het eerst - en met groot succes - de TBK-dag voor haar voltijdse studenten. Hoe was deze eerste editie?

Gastspreker Frank te Hennepe van ARA Industries. Zijn ervaring en inzichten over èn de beschrijving van kansen in de maakindustrie gaven studenten Technische Bedrijfskunde (TBK) een verfrissende kijk op de praktijk en de rol van een technisch bedrijfskundige.

Gastspreker ARA Industries

Een van de hoogtepunten was het boeiende verhaal van gastspreker Frank te Hennepe van ARA Industries. Zijn ervaring en inzichten over èn de beschrijving van kansen in de maakindustrie gaven een verfrissende kijk op de praktijk en de rol van een technisch bedrijfskundige. 

Gastspreker Frank te Hennepe van ARA Industries vertelt aan studenten Technische Bedrijfskunde een boeiend verhaal over de maakindustrie
Gastspreker Frank te Hennepe van ARA Industries vertelt aan studenten Technische Bedrijfskunde een boeiend verhaal over de maakindustrie

Propedeuse-uitreiking

TBK-studenten die onlangs hun propedeuse hebben behaald, zijn op deze speciale dag feestelijk in het zonnetje gezet. Van harte gefeliciteerd!

Waardevolle connecties met alumni

Naast de studenten waren ook alumni van harte uitgenodigd. Het delen van verhalen en het opbouwen van waardevolle connecties stonden centraal, en de dag liet zien dat de TBK-gemeenschap niet alleen floreert in het heden, maar ook deuren opent naar een veelbelovende toekomst! 

Meer weten over TBK studeren aan de HAN?