Technische Bedrijfskunde

Technische Bedrijfskunde tekent langdurige samenwerking met apparatenfabriek ARA

HAN Technische Bedrijfskunde heeft eind oktober een langdurige en nauwe samenwerking ondertekend met Apparatenfabriek ARA. Randy Berenbroek, teamleider Technische Bedrijfskunde, is trots dat zijn opleiding de studenten kan aandragen voor ARA.

07 november 2022
464931 Frank te Hennepe (directeur ARA) en Randy Berenbroek (teamleider HAN Technische Bedrijfskunde) hebben een handtekening gezet voor een langdurige en nauwe samenwerking.
Technische Bedrijfskunde

Hoe combineert Jordi zijn topsport met Technische Bedrijfskunde?

Jordi van Erp (21) combineert zijn studie Technische Bedrijfskunde aan de HAN in Arnhem met het handballen op topsport-niveau in de BeNe-league bij HV Quintus. Hoe houdt hij zoveel ballen in de lucht?

Erik Rijpstra
01 april 2022
387525 Studenten overleggen in een leslokaal op Ruitenberglaan 29 met hun opdrachtgever via online Teams over de vorderingen van hun project
Technische Bedrijfskunde

Technische bedrijfskundigen nodig voor maakindustrie

Wat kan er beter in het maakproces van een product? Wat betekent dat voor het productieproces? En hoe krijg je die verandering voor elkaar? Met deze vragen houdt de technisch bedrijfskundige zich bezig. Bij de HAN is de studie Technische Bedrijfskunde met name gericht op deze vragen in de maakindustrie.

25 juni 2021
298368 Sander Kregel en Ard Oudhuizen bij Verheij Metaal aan het werk vor stage Technische Bedrijfskunde