Podcast-serie 'Hoe je armoede doorbreekt'

Tijdens de Week tegen armoede lanceren we een podcast over armoede. Dagelijks zijn experts, ervaringsdeskundigen, studenten en professionals aan het woord over een thema rondom de armoedeproblematiek.

Voorkant boek 'Hoe je armoede doorbreekt'
  • Slim
  • Schoon
  • Sociaal

De podcast-serie sluit aan op het gelijknamige boek 'Hoe je armoede doorbreekt'.
Dit HAN-boek is geschreven door experts én mensen met ervaringskennis. De 8 aanbevelingen vormen de structuur van het boek en de afleveringen van de podcast-serie.

Vanaf 9 oktober verschijnt er dagelijks een aflevering om 19.00 u. Zoek op 'Hoe je armoede doorbreekt' in je favoriete podcastapp en speel de afleveringen af. Of volg de socials van de HAN. Hier vind je de podcast op Spotify.

Lees ook nieuwsbericht
 

Boek 'Hoe je armoede doorbreekt' komt met 8 aanbevelingen

De toeslagenaffaire legt pijnlijk bloot dat armoede iedereen kan overkomen. Vooral als de overheid je tegenwerkt. Hoe passend dat HAN Health het boek 'Hoe je armoede doorbreekt' publiceert.

Armoede in beeld. Kistje met geld
Focusgebied
 

Fair Health

Mensen met een laag opleidingsniveau of inkomen leven korter en voelen zich minder gezond. Daar willen we met focus Health verandering in brengen. Hoe? Door in onderwijs en onderzoek aandacht te vragen voor die verschillen. We verbinden alle kennis die de HAN in huis heeft en betrekken partners uit de praktijk. Samen kunnen we verschil maken.

vrouw man diversiteit focus zwaartepunt HAN
Blijf op de hoogte

Abonneren op nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van focusgebied Fair Health? Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over het verkleinen van sociaaleconomische gezondheidsverschillen.

vrouw man diversiteit focus zwaartepunt HAN