Docent HBO-V in finale fotowedstrijd ‘Lof der Verpleegkunst’

Marcel Rekers, docent Verpleegkunde aan de HAN University of Applied Sciences staat op 24 mei in de finale van de fotowedstrijd van ‘Lof der Verpleegkunst’ in Rotterdam. De foto’s moesten de essentie van het vak verpleegkunde uitbeelden.

19 mei 2022
406005 Verpleegkunden in coronatijd. Eénmalig te gebruiken ivm nieuwsbericht over Marcel Rekers.
Medewerkers

Bellen met blije toekomstige studenten

Lastig hoor: kiezen uit al die HAN-opleidingen. En ga je dan voor voltijd of deeltijd? Soms wil je gewoon iemand wat vragen stellen in plaats van han.nl uitpluizen. Vragen kan, via ASKHAN! Maar… aan wíe dan?

19 mei 2022
405745 Nina van Anen en Ilona Scheurwater, medewerkers van ASKHAN
Medewerkers

Meer studenten kiezen voor de HAN

Er meldden zich dit jaar meer studenten aan bij de HAN dan vorig jaar op een vergelijkbaar moment. Het totaal aantal aanmeldingen groeit met 1.7%. Landelijk is het aantal aanmeldingen voor een studie aan een hbo in 2022 iets lager dan vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers die de Vereniging Hogescholen publiceerde.

17 mei 2022
30287 Groep studenten in gesprek lachend
Medewerkers

Vragen? ASKHAN! Maar... wie dan?

Je studeert aan de HAN en je hebt een vraag over bijvoorbeeld studieplekken. Of over de betaling van je collegegeld. Of over een Bewijs van Inschrijving. Verzin het maar: je kunt ervoor terecht bij ASKHAN. Maar… wie is dan ‘HAN’ in dat geval?

12 mei 2022
385500 Tessa Warren en Nicolle Touwen, medewerkers van ASKHAN, in de kantoortuin
Medewerkers

Nijmeegs Werklab investeert in de student en de arbeidsmarkt

Met het project Werklab, waar studenten met een ondersteuningsbehoefte worden geholpen in hun zoektocht naar een stage, wonnen de HAN, Radboud Universiteit, ROC Nijmegen, Werkbedrijf Rijk van Nijmegen en UWV Werkbedrijf de Bridge of Fame Award 2022.

25 april 2022
31906 drie studenten met twee laptops

Astrid Timman schittert in finale Docent van het Jaar

Het was een spannende dag voor HAN-docent Astrid Timman, genomineerde voor de titel Docent van het Jaar 2022. Ze schitterde tijdens het minicollege dat ze in de finale gaf, maar greep toch naast de titel.

19 april 2022
398043 Een foto van Astrid Timman. Ze is helaas net geen Docent van het Jaar geworden! Geplaatst door HB.
Medewerkers

De som der delen van duurzame bedrijfsvoering

Beide campussen tegen de vlakte en er supersonische energiezuinige nieuwbouw neerzetten is een paar bruggen te ver. Alleen een aparte bak voor papierafval is dan weer te klein gedacht. Wat zijn eigenlijk de ambities en duurzame oplossingen van de HAN zelf?

04 april 2022
390871 Presentatie van verschillende initiatieven voor duurzame bedrijfsvoering, tijdens de markt op HAN Unexpected slim schoon sociaal

Astrid Timman genomineerd voor Docent van het jaar

Astrid Timman, docent Vaktherapie en ambassadeur van het iXperium Health, is 1 van de 4 finalisten voor de verkiezing Docent van het Jaar 2022. Zij strijden op 19 april om deze eervolle titel. "Nu ik zover ben gekomen, ga ik er ook voor!", reageert Astrid.

01 april 2022
390603 Een foto van Astrid Timman. Zij is genomineerd voor Docent van het jaar 2022. Gepubliceerd door HB.
Medewerkers

Van waterstoftosti’s tot eetbare koffiekopjes

Als onderdeel van kennisfestival HAN Unexpected werd in de aula van Ruitenberglaan 26 de hele dag een speciale, doorlopende markt gehouden. Bezoekers werden aan alle kanten om de oren geslagen met slimme, sociale en schone innovaties van de HAN.

30 maart 2022
390191 Afbeelding van het programma op HAN Unexpected slim schoon sociaal

Er zijn alleen maar nummer 1’s

Wie gaat er met de HAN Green Awards vandoor? De stemmen zijn geteld, de schifting gemaakt. Tijdens HAN Unexpected is het moment daar: met korte introductie zijn de winnaars bekend!

29 maart 2022
389610 Winnaar HAN Green Awards 2022 in de categorie Studentenproject: Huurplek