Medewerkers

Stakingen streekvervoer en NS; onderwijs gaat door

Er zijn opnieuw stakingen in het openbaar vervoer aangekondigd. Dit keer in het streekvervoer en bij de NS. Bussen en treinen rijden mogelijk niet of minder. Houd er rekening mee, als je naar de HAN komt.

06 september 2022
272321 Civiele Techniek trein onderdoorgang viaduct underpass met bus

Overzicht SLIM en SCHOON studiejaar 2021-2022

Het begin van dit studiejaar is een mooi moment om enkele hoogtepunten te bekijken van het studiejaar 2021-2022 vanuit de zwaartepunten Smart Region - Slim en Sustainable Energy and Environment - Schoon te bekijken. Ontdek wat bundeling van krachten oplevert gedurende 1 studiejaar!

06 september 2022
235947 null
Medewerkers

NS staakt; onderwijs op de HAN gaat door

Deze week zijn er stakingen bij de NS. Op dinsdag 30 augustus rijden er in heel Nederland geen NS-treinen, op woensdag 31 augustus rijden er geen NS-treinen in de regio’s Zuid en Oost (Brabant, Limburg, regio Enschede en Arnhem/Nijmegen). De regionale treinvervoerders rijden wel.

29 augustus 2022
272321 Civiele Techniek trein onderdoorgang viaduct underpass met bus
Medewerkers

"Maak het verschil: gebruik je kennis en je verbeelding"

Een geweldige start van het studiejaar, zonder beperkingen en met ontzettend veel nieuwe studenten. Terwijl zij verderop in de stad hun studiegenoten leerden kennen tijdens de intro, verzorgde Rob Verhofstad in de Eusebiuskerk, hartje Arnhem, de aftrap van het nieuwe studiejaar.

Hanneke Bulten
25 augustus 2022
432769 een foto van de opening studiejaar, HB

Genomineerden HAN Prijs 2022

De genomineerden voor de HAN Prijs 2022 zijn bekend. Uit de vele voordrachten zijn per categorie 3 personen of teams genomineerd. Op 25 augustus 2022 worden de winnaars bekend gemaakt tijdens de opening van het studiejaar. Dit zijn de changemakers van 2022!

23 augustus 2022
400713 Foto voor op Insite betreft de Changemakers HAN prijs

Opening nieuwe studiejaar en HAN Parade

Op donderdag 25 augustus starten we het nieuwe studiejaar met de Opening van het Studiejaar 2022-2023, de uitreiking van de HAN Prijs en de HAN Parade.

23 augustus 2022
419712 Nieuwsbericht Opening Studiejaar en HAN Parade 2022
Medewerkers

HAN past temperatuur in gebouwen aan

Onze energierekening stijgt, we willen minder Russisch gas gebruiken en we willen klimaatverandering tegengaan. Daarom adviseert het kabinet om meer en sneller energie te besparen. De HAN past de temperatuur in haar gebouwen vanaf de zomervakantie dan ook aan.

14 juli 2022
426349 Nieuwsbericht HAN past temperatuur in haar gebouwen aan

Juni: maand van Artificial Intelligence

Juni 2022 is uitgeroepen tot de maand van Artificial Intelligence (AI) in het onderwijs. Tijdens deze maand vragen en geven we extra aandacht aan dit onderwerp. Gedurende de maand vinden er een groot aantal (online) activiteiten plaats, verzorgd door verschillende organisaties en onderwijsinstellingen. Ook weten welke activiteiten er binnen en buiten de HAN zijn rond het thema AI?

01 juni 2022
226549 Stockfoto vrouw artifical intelligence (AI)
Medewerkers

Veel tevredenheid over sfeer op de opleiding

Weer twee mooie winstpunten: HAN-studenten zijn zeer tevreden over de sfeer op hun opleiding en ook de waardering voor de studiebegeleiding neemt toe. Dat blijkt uit de vandaag gepubliceerde resultaten van de Nationale Studentenenquête (NSE), editie 2022.

31 mei 2022
33090 studenten overleggen buiten

Docent HBO-V in finale fotowedstrijd ‘Lof der Verpleegkunst’

Marcel Rekers, docent Verpleegkunde aan de HAN University of Applied Sciences staat op 24 mei in de finale van de fotowedstrijd van ‘Lof der Verpleegkunst’ in Rotterdam. De foto’s moesten de essentie van het vak verpleegkunde uitbeelden.

19 mei 2022
406005 Verpleegkunden in coronatijd. Eénmalig te gebruiken ivm nieuwsbericht over Marcel Rekers.