Algemeen programma

Beau Knipping; Durf campagnebeeld voor openingspaginahan.nl Breed

Algemeen programma

Gaan jouw vragen tijdens de Online Open Dag over iets algemeens, zoals studeren met bijzondere omstandigheden of het verschil tussen hbo en universiteit? Of wil je meer weten over studentenverenigingen? Check hier de algemene activiteiten.

hbo of universiteit?

Zit jij op het vwo? Dan gaat iedereen er misschien wel vanuit dat je straks naar de uni gaat. Eigenlijk helemaal niet zo vanzelfsprekend, want het gaat er niet alleen om wat je aan kunt, de vraag is vooral wat bij jou past. Daarover hoor je meer tijdens de voorlichting over hbo of wo. Studenten vertellen over hun ervaringen met het hbo en de uni. Natuurlijk kun jij al je vragen stellen!

Studenten in verschillende groepjes

Studeren met bijzondere omstandigheden

Heb jij te maken met bijzondere omstandigheden? Bijvoorbeeld omdat je een beperking of chronische ziekte hebt, of mantelzorger bent. Of omdat je je studie wilt combineren met topsport of een eigen onderneming. Kom tijdens de Online Open Dag naar de voorlichting van Meer op Maat. Luister naar de ervaringen van HAN studenten die zelf studeren met bijzondere omstandigheden, en stel al je vragen.

meisje in studieruimte rood haar slechtziend

Van mbo naar hbo

Wil jij overstappen van het mbo naar het hbo? Tijdens deze voorlichting vertellen twee HAN studenten hoe zij die overstap ervaren hebben. ze geven tips & tricks en je kunt ze natuurlijk het hemd van het lijf vragen.

studeren-op-campus

Ik wil iets met economie... maar wat?

Economie, dat klinkt leuk. Maar er zijn best veel studies waarin je 'iets met economie' doet. Wat is het verschil? Wat zijn de mogelijkheden? Welke past bij jou? Daarover kom je meer te weten tijdens deze voorlichting!

Studenten op stoelen bij lage tafel lachend meisje horizontaal

Ontmoet HAN Huntu

Woon je op 1 van de Caribisch Nederlandse eilanden? Dan ben je vast benieuwd hoe andere Caribische studenten Nederland en de HAN ervaren! Dit is je kans: ontmoet tijdens de online Open Dag de studenten van HAN Huntu. Dat is is een community speciaal voor HAN studenten van de Caribisch Nederlandse eilanden. Er is eerst een voorlichting, daarna kun je al je vragen stellen in een online inlooplokaal.

Twee studenten overleggen met laptop

Studentenvereniging STURAD

Je gaat straks niet alleen studeren, het is ook de start van je studentenleven in Nijmegen of Arnhem. Benieuwd hoe dat is? En wat een studentenvereniging is? Kom naar de voorlichting van Sv STURAD. Dat is een studentenvereniging voor alle studenten van de HAN in Nijmegen (en Arnhem), zonder ontgroeningen. Wat wil jij ze allemaal vragen?

14:00 - 14:45 Naar de voorlichting van STURAD

Er is geen omschrijving beschikbaar

Vragen of problemen?

Heb je vragen over aanmelddeadlines, toelatingsvoorwaarden, de studiekeuzecheck of...? Of technische problemen? Kijk eerst eens in onze uitgebreide FAQ, misschien staat het antwoord daar al tussen. Niet? Stuur ons een appje, dan helpen we je persoonlijk verder.

Student in gang met telefoon