322946 Arnhem, Ruitenberglaan 26, zijaanzicht, Engineering

Gijs Pelgrom is de nieuwe Programmaleider Post-hbo & Cursussen van de Academie Built Environment. Hij volgt in deze functie Eric Zinger op, die onlangs met pensioen ging. Voor de één is Gijs een oude bekende, voor de ander een nieuw gezicht. Een korte kennismaking met hem en zijn team.

Post-hbo & Cursussen ABE is het organisatieonderdeel waar de Academie Built Environment (ABE) alle cursusactiviteiten voor professionals heeft ondergebracht. Meerdaagse trainingen, leergangen op mbo- en hbo-niveau en volledige post-hbo-opleidingen op het gebied van Bouwkunde en Civiele Techniek.

Voor de programma's en uitvoering van deze onderwijsactiviteiten wordt intensief samengewerkt met bedrijven en overheden uit de sector. Dat garandeert een hoogwaardig en actueel cursusaanbod, dat aansluit op de vragen uit de praktijk.

Ik heb er heel veel zin in om met en voor bedrijven post-hbo-cursussen uit te voeren en verder uit te bouwen.

3a0a4f8e-0cf5-11ee-b183-02565807075b Groepsfoto Gijs Pelgrom-Andrea Bloemendaal-Nicole van de Kamp ABE
Gijs, Andrea en Nicole; team Post-hbo & Cursussen ABE

Programmaleider én docent

Gijs is geruime tijd aan de HAN verbonden als docent bij de Academie Built Environment. Dat lesgeven gaat hij niet helemaal loslaten. Gijs: "Ik heb er heel veel zin in om met en voor bedrijven post-hbo-cursussen uit te voeren en verder uit te bouwen. Ik zie nu al veel expertise in en over de markt. Ik blijf zeker een aantal lessen geven, want ik vind het té leuk en té belangrijk om ook met jongvolwassenen te werken, die iets willen bereiken in hun leven!"

Coördinatoren Andrea Bloemendaal en Nicole van de Kamp werken dagelijks samen met Gijs Pelgrom om alle cursusactiviteiten in goede banen te leiden.

Contact

Gijs en zijn team zijn als volgt bereikbaar:

Gijs.Pelgrom@han.nl    
T 06 46 38 22 94

Nicole.vandeKamp@han.nl
T 06 29 38 07 29

Andrea.Bloemendaal@han.nl 
T (026) 365 81 39