De Campus

Aan welke HAN Campus kom jij studeren, Arnhem of Nijmegen? Hier kun je even digitaal sfeer proeven: wat kun je van de campussen verwachten?

nijmegen-campus

Arnhem

Op de gezellige HAN-campus aan de Ruitenberglaan studeer je tussen de bomen. Vanuit station Presikhaaf ben je er zo. Je vindt er vooral studies in de economische hoek en in de techniek. De opleiding Automotive is een echte topper en trekt ook veel buitenlandse studenten aan. Daaromheen zijn er opleidingen als Communication en Multimedia Design.

Hoe kom je naar de campus?

De HAN campus in Arnhem is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. De campus ligt op fietsafstand van het centrum van Arnhem en vanaf Station Arnhem-Presikhaaf loop je er zo naartoe. Verken jouw reisopties, de reisdrukte onderweg en de parkeervoorzieningen op de Campus Arnhem via Samen Beter Bereikbaar.

VideoDit is de campus in Arnhem

Campuscafé Lokaal '99

Biertje? Op de campus in Arnhem runnen studenten café Lokaal '99, een plek waar studenten van verschillende opleidingen elkaar ontmoeten. ‘Door studenten, voor studenten’ is het motto. Dat zie je ook tijdens de jaarlijkse HAN Intro: studenten van Lokaal ’99 maken daar elk jaar een feest van, samen met alle nieuwe 1e-jaarsstudenten aan de HAN!

Nijmegen

Van oudsher richten de HAN-opleidingen zich in Nijmegen meer op maatschappelijke en educatieve vakken, zoals Verpleegkunde, SPH en lerarenopleidingen. Maar daar is de afgelopen jaren veel bij gekomen. Er zijn 2 campussen met prachtige moderne gebouwen, allebei op loopafstand van station Heyendaal. En binnen een paar minuten fietsen sta je in het bos.

videoZo ziet de campus in Nijmegen er uit

Verschillen en overeenkomsten Arnhem versus Nijmegen

De naam zegt het al: de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen zit in 2 steden. Wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen het onderwijs op de HAN in Arnhem en Nijmegen? Komtie:

Verschillen

Overeenkomsten