Mens & organisatie

314135 null
Bezoek de Open Dag15 en 22 januari
Bekijk andere studieclustersvan deze studierichting

Wil jij het beste uit mensen of bedrijven halen? Bedrijven adviseren of de schakel zijn tussen bedrijf en medewerkers? Dan vind je bij het studiecluster Mens en Organisatie vast een opleiding die bij jou past. Laat je inspireren! In welke studie ga jij je verdiepen?

Over Mens & Organisatie

Onze omgeving verandert snel. Wat heeft dat voor impact op bedrijven en organisaties? En op de mensen die er werken? Zet jouw inzicht en leiderschap in om het beste uit mensen en organisaties te halen. Houd bedrijven scherp en stoom ze klaar voor de toekomst. Geef organisaties inzicht in nieuwe kansen en laat ze zien hoe het duurzamer en slimmer kan. Verdiep je in het gedrag van werknemers. Zet ze in beweging en loods ze door een grote verandering. Blijf je hier in de buurt of kies je voor het buitenland?

null

Past dit bij jou?

#IETS_MET

(Samen)werken met mensen - Bedrijven helpen / adviseren - De ‘zachte kant’ van Economie - Ondernemen - Mensen in bedrijven

overleg

#LEUK

Bedrijven en bedrijfsprocessen - Adviseren, motiveren - Verbeteren - Arbeidsrecht - Schakel tussen bedrijf en medewerkers zijn, verbinden - Gedrag van mensen verklaren, beoordelen en beïnvloeden - Coachen en trainen - Mensen in beweging krijgen

studenten kijken naar iPad

#BELANGRIJK

Bijdragen aan de (persoonlijke) ontwikkeling van mensen - Het beste uit mensen halen - Ontwikkeling van eigen competenties - Samenwerken

docent voor de klas met whiteboard

#KAN_IK

(Bedrijfs)economie - Makkelijk contact maken - Goed luisteren - Inspireren, motiveren - Netwerken - Regelen, organiseren - Leidinggeven / (project)management

studenten met laptop in kring met docent

#BEN_IK

Warm, vriendelijk - Begripvol - Ondernemend - Verantwoordelijk - Geduldig

overleg-sollicitatie-menor-gesprek

Jouw beroepKlinken deze beroepen goed?

  • Organisatieadviseur
  • Ontwikkelaar leertrajecten
  • Projectmanager
  • Leidinggevende in sector zorg & welzijn
  • HR-adviseur
  • Trainer en coach
  • Re-integratiecoach
  • En meer…
project-docent

Voltijd-opleidingen Economie & Bedrijf

Bedrijfskunde

Duurzaamheid, digitalisering en circulaire economie. De omgeving verandert snel en dat heeft effect op heel veel bedrijven zoals Bol.com, Hema en KLM. Ben je iemand die bedrijven wil veranderen en klaar wil maken voor de toekomst? Dan is Bedrijfskunde iets voor jou.

studeren

Human Resource Management

Onvervulde vacatures, steeds meer zzp’ers en burn-outs en robots op de werkplek. De arbeidsmarkt verandert ontzettend snel. Ben jij de HR-professional die mensen en organisaties door deze roerige tijd loodst? De opleiding Human Resource Management (HRM) helpt je op weg.

lessituatie

Learning and Development in Organisations

Tijdens de opleiding Learning and Development in Organisations (voorheen Opleidingskunde) leer jij hoe werknemers leren en zich blijven ontwikkelen. Als trainer, HR-adviseur of ontwikkelaar bedenk je trainingen en plannen en adviseer je over leren en ontwikkelen. Je werkt aan de toekomst van talent.

vier studenten overleggen aan tafel

Technische bedrijfskunde

Vind je organiseren leuk? Hou je van techniek en ga je voor het beste resultaat? Dan past Technische Bedrijfskunde vast goed bij jou! In bedrijven ben jij straks de invloedrijke schakel tussen mensen op de werkvloer en het management. Je ziet hoe processen beter kunnen en producten innovatiever.

technische bedrijfskunde hyster locatie

Toegepaste psychologie

Verwonder jij je vaak over het gedrag van mensen? Vind je hun gedachten en gevoelens interessant? Kies voor hbo Toegepaste Psychologie. Je leert gedrag van mensen verklaren. Laat ze hun eigen kracht ontdekken op het werk. Zo help je hen én hun organisatie vooruit! Want worden wie je bent, dat werkt!

studenten doen lerend kaartspel

Studeren in deeltijd of duaal

Is deeltijd of duaal studeren wat voor jou? Je combineert je studie dan met een baan. Kijk hier welke deeltijd- of duale opleidingen passen bij Mens & Organisatie.

Economie & BedrijfBekijk de andere studieclusters

Nog niet helemaal gevonden wat je zocht? In de studierichting Economie en Bedrijf vind je nog 5 andere studieclusters.

314137 null