HAN VDO

HAN VDO ondersteunt professionals in Zorg en Welzijn. Je kunt bij ons terecht voor post-hbo-opleidingen, trainingen, cursussen en studiedagen. Maar we ontwikkelen ook trajecten op maat; samen met je organisatie.

studenten op rij in klaslokaal

Waarom HAN VDO?

Praktijkgericht, samen, efficiënt en resultaatgericht. Deze woorden kenmerken HAN VDO. Onze trainers en adviseurs zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en spreken jouw taal. Bovendien staat toepasbaarheid in de praktijk hoog in het vaandel, ook in leertrajecten op maat.

Maatwerk

Een leertraject op maat kent vele varianten. Van een dag brainstormen met elkaar tot het ontwikkelen van een compleet scholingsaanbod, speciaal voor uw organisatie. Wat je voorkeur ook heeft: je behoeften en wensen zijn altijd ons uitgangspunt. Voor, tijdens en na het traject.

Samen aan de slag

Als onderdeel van een hogeschool staat HAN VDO met beide benen in het onderwijs en de praktijk. Tegelijkertijd onderhouden we nauwe contacten met het werkveld Zorg en Welzijn. Weten wat er speelt in jouw dagelijkse praktijk, dat vinden we belangrijk. Net als meedenken over verbeteringen en oplossingen. Samen met jou maken we je organisatie en de sector nog sterker.

Meer weten?

Ben je benieuwd wat HAN VDO voor je organisatie kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs. 

Volg HAN VDO via

Facebook

Twitter

LinkedIn

Actueel aanbod opleidingen HAN VDO

Bekijk het overzicht van onze opleidingen per interessegebied:

Meld je aan voor de nieuwsbrief van HAN VDO

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van HAN VDO? Dan kun je je aanmelden voor onze online nieuwsbrief.

Contactgegevens

Bezoekadres
Groenewoudseweg 1
6524 TM  Nijmegen

Postadres
Postbus 9029
6500 JK Nijmegen

T (024) 35 11 083 (08.30-17 uur)
E info.HANVDO@han.nl
I www.han.nl/vdo en www.HANVDO.nl

Bedrijven kunnen de kosten van een training of opleiding integraal als zakelijke kosten opvoeren. Informatie hierover kun je vinden op de site van de Belastingdienst (typ in de zoekbalk 'aftrekposten').

Zorgalliantie

De Zorgalliantie is een groeiend regionaal kennis- en leernetwerk van organisaties in Gelderland en Noord-Brabant, actief op de terreinen welzijn, wonen en zorg. Initiatiefnemer is de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.