Sanne Cobussen

Sanne Cobussen is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Sports Economics & Strategic Sports Management.

Hardloopwedstrijd

Ze kan ondersteunen bij sportvereningingen, sportparken, dorpsontikkelgroepen indien deze aan de slag willen met sport. Haar expertise focust op kleine(re) kernen in plattelandsgebieden. Met de inspiratieboeken hebben we samen met studenten een nieuwe onderzoeksmethodiek voor de sport ontwikkelt waarmee op een creatieve wijze wensen en behoeften in een gemeenschap kunnen worden verzameld.

Portret expert Sanne Cobussen

Over Sanne

Waarvoor kun je contact opnemen met Sanne?

  • Ondersteuning bij het openstellen van sportparken
  • ondersteuning van het realiseren van samenwerking tussen verenigingen en organisaties

Publicaties en blogberichten

Sport Knowhow XL

Sanne is een initiatiefneemster en heeft onder andere in de coronatijd veel gedaan voor kinderen om te blijven bewegen wanneer sportclubjes niet meer open zijn.

Ouders en bezoekers zitten op bankje in gymzaal en kijken naar sport en dans

Cursus Gedragsverandering

Ben jij adviseur, beleidsmaker, manager, of houd je je op een andere manier bezig met het veranderen van gedrag? En merk je dat het soms lastig is om mensen in de juiste richting te bewegen? Dan is de Tweedaagse gedragsverandering iets voor jou!

manager leidt een zakelijke bijeenkomst met collega's en medische professionals

Sports Economics & Strategic Sports Management

De maatschappelijk en economische waarde van sport vergroten, dat is waar experts binnen het expertisegebied Sports Economics & Strategic Sports Management (SESS) zich mee bezig houden. Het scala waarin HAN SENECA onderzoek doet naar effecten van sport en sportevenementen is breed.

Hardloopwedstrijd

Blijf op de hoogte van de laatste onwikkelingen

Regelmatig brengen we nieuws naar buiten vanuit HAN Sport en Bewegen over onderzoeken, projecten en evenementen binnen sport en bewegen, arbeid en gezondheid. Blijf ook op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief en/of bekijk ons weblog.

sport en bewegen, blog professionals

HAN Sport en Bewegen en HAN SENECA

HAN Sport en Bewegen

HAN Sport en Bewegen biedt bachelor- en masteronderwijs, doet onderzoek, werkt samen met sportorganisaties, levert stagiaires en nog veel meer. De academie streeft naar een goed aangesloten driehoek van onderwijs, onderzoek en praktijk.

Studenten op stoelen bij lage tafel lachend meisje horizontaal

HAN SENECA

Of je nu inzicht in jouw gezondheid wilt hebben, je preventief met je vitaliteit aan de slag wilt, je jezelf als professional verder wilt ontwikkelen via cursussen of dat je als ondernemer wat wil doen met de vitaliteit van jouw werknemers. Bij HAN SENECA kan je terecht.

entree han seneca k33

Snel antwoord

Vragen over HAN SENECA of onze dienstverlening?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur

 

Liever bellen?

Algemeen: 024 - 353 1262

Fitness: +31 6 50162759