Jose Cuperus

Jose Cuperus is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Health Promotion & Performance

102279 groepje actieve ouderen staat aan de startlijn van een hardloopbaan

Jose is als expert betrokken bij verschillende onderwerpen. Ze wil graag bijdragen in sociale innovatie, duurzame inzetbaarheid, leren & ontwikkelen, gedragsverandering en organisatieverandering

Telefoons internationaal

Over Jose

Waarvoor kan je contact opnemen met Jose?

 • Sociale innovatie
 • Duurzame inzetbaarheid
 • Leren en ontwikkelen
 • Gedragsverandering
 • Organisatieverandering

Contactgegevens

 • Jose.Cuperus@han.nl
 • PUBLICATIES EN BLOGBERICHTEN

  PI als rode draad in masteronderwijs

  Een leven lang ontwikkelen zorgt er mede voor dat er steeds meer aandacht komt voor Professionele Identiteit (PI) in hbo-opleidingen. Bij de professionele masteropleiding Sport- en Beweeginnovatie van de HAN heeft PI een centrale plaats ingenomen.

  281866 Lerarenopleider Maaike Nap over Professionele identiteit draagt een gestippeld colbert. Portret.

  Experimenteren met nieuwe vormen van onderwijs

  In het Crossing Educational Bordersproject werken verschillende onderwijsinstellingen samen aan de ontwikkeling van gepersonaliseerd leren in groepen. Tijdens het project worden grenzen in leeftijd, disciplines, kennisbronnen, werk en school losgelaten en wordt gezocht naar nieuwe vormen van leren en onderwijs die passen bij deze tijd.

  259566 Leraar Academische lerarenopleiding primair onderwijs en studenten in de klas

  Innovatief opleiden bij Sport- en Beweeginnovatie

  Het domein van Sport en Bewegen is de afgelopen decennia steeds complexer geworden, bijvoorbeeld door de vervlechting met de zorg- en welzijnssector, de inzet van sport en bewegen als middel bij het bereiken van maatschappelijke doelstellingen en de steeds verdergaande professionalisering van de sport zelf.

  177021 msbi-dt presentatie josé OA juni 2020

  Cursus Gedragsverandering

  Ben jij adviseur, beleidsmaker, manager, of houd je je op een andere manier bezig met het veranderen van gedrag? En merk je dat het soms lastig is om mensen in de juiste richting te bewegen? Dan is de Tweedaagse gedragsverandering iets voor jou!

  109958 manager leidt een zakelijke bijeenkomst met collega's en medische professionals

  Health Promotion & Perfomance

  Health Promotion & Performance van HAN SENECA verbindt sport, bewegen en gezondheid. Gezondheid is immers van grote maatschappelijke waarde omdat het bijdraagt aan aspecten zoals vitaliteit, meedoen, beter presteren, groei en ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.

  237750 vliegend eten

  Blijf op de hoogte van de laatste onwikkelingen

  Regelmatig brengen we nieuws naar buiten vanuit HAN Sport en Bewegen over onderzoeken, projecten en evenementen binnen sport en bewegen, arbeid en gezondheid. Blijf ook op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief en/of bekijk ons weblog.

  410388 sport en bewegen, blog professionals

  HAN Sport en Bewegen en HAN SENECA

  HAN Sport en Bewegen

  HAN Sport en Bewegen biedt bachelor- en masteronderwijs, doet onderzoek, werkt samen met sportorganisaties, levert stagiaires en nog veel meer. De academie streeft naar een goed aangesloten driehoek van onderwijs, onderzoek en praktijk.

  31034 Studenten op stoelen bij lage tafel lachend meisje horizontaal

  HAN SENECA

  Of je nu inzicht in jouw gezondheid wilt hebben, je preventief met je vitaliteit aan de slag wilt, je jezelf als professional verder wilt ontwikkelen via cursussen of dat je als ondernemer wat wil doen met de vitaliteit van jouw werknemers. Bij HAN SENECA kan je terecht.

  305292 entree han seneca k33

  Snel antwoord

  Vragen over HAN SENECA of onze dienstverlening?
  Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

  Openingstijden

  Werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur

  Liever bellen?

  Bellen: 024 - 353 1262