32100 hoorcollege, finance, economie, accountancy, hoorcollege, werkgroep, luisteren, studenten

Wij staan voor kennisdeling. Via cursussen, workshops en leergangen voor professionals én onderwijs (bachelor en master) voor studenten delen wij kennis en inzichten, opgedaan via verschillende onderzoeken en projecten.

Ben je professional?

Wil jij je verdiepen in de Circulaire Economie? Dan ben je voor een cursus, workshop of leergang bij ons aan het goede adres. Je vindt bij ons een uitgebreid aanbod waarmee je kan delen in de ruime praktijkervaring die we opdoen tijdens onze projecten en ons onderzoek naar duurzaamheidsvraagstukken. Onze inhoudelijke drijver hierbij is het concept van meervoudige waardecreatie. 

Ben je student?

Gaat jouw hart ernaar uit om bij te dragen aan de duurzame transitie van onze samenleving? Wil je je daarin kwalificeren zodat jij je als professional hiervoor kan inzetten? Dan is een opleidingstraject via het HAN Centrum Meervoudige Waardecreatie een uitstekende keuze. We bieden diverse mogelijkheden, afhankelijk van de fase van jouw opleiding en jouw ambitie. 

Start met je ontwikkeling

Cursus Koppelkansen duurzame gebiedsontwikkeling

Een integrale aanpak voor de verduurzaming van wijken en bedrijventerreinen biedt grote kansen. Hoe kunnen wij op een slimme manier bijdragen aan toekomstbestendigheid bij vraagstukken op het gebied op het gebied van klimaat, wonen, werken, energie en economie?

30476 Laptop met blauwe hoes

Cursus sturen op strategie en duurzaamheid

Internationale wetgeving, duurzaamheidsverslaggeving (CSRD), taxonomie, geïntegreerd rapporteren, CO2 belasting, grondstoffenschaarste en andere innovaties vragen om een duurzame strategie. Wil jij met jouw organisatie inspelen op de kansen die deze ontwikkelingen met zich meebrengen?

343395 Foto van rekenmachine, vier handen en een laptop voor projectpagina Associate lectoraat Sustainable Finance & Tax

Master Circulaire Economie (voltijd)

De economie waarin het gaat om winstmaximalisatie is voorbij. We moeten anders werken en produceren. Maar hoe? Met de Master Circulaire Economie leer jij hoe je bedrijven en organisaties succesvol helpt om duurzamer te worden. Word een change agent die de transitie naar circulaire economie versnelt!

90846 Studenten overleggen

Master Circulaire Economie (deeltijd)

De economie waarin het gaat om winstmaximalisatie is voorbij. We moeten anders werken en produceren, met oog voor mens en milieu. Maar hoe? Met de Master Circulaire Economie leer jij hoe je succesvol organisaties helpt om duurzamer te ondernemen. Jij bent een change agent!

90853 Overleg

Master Circular Economy (voltijd en Engelstalig)

Met de Engelstalige Master Circular Economy leer jij hoe je bedrijven laat bijdragen aan de wereldwijde transitie naar een circulaire economie. Verbreed je blik op de wereld en speel een rol van betekenis in het internationale bedrijfsleven: word die change agent waar de wereld behoefte aan heeft!

135836 Internationale studenten overleggen met global goals

Minor Circulaire Economie (voltijd en deeltijd)

Geef kleur aan je bacheloropleiding en kies voor de minor Circulaire Economie bij de HAN! Je maakt kennis met de wijze waarop organisaties in de praktijk innoveren, transformeren en investeren in de ontwikkeling van duurzame business- en verdienmodellen. En je gaat ook zelf aan de slag met een transitieproject!

32595 minor studenten project, studeren in The Brew