32100 hoorcollege, finance, economie, accountancy, hoorcollege, werkgroep, luisteren, studenten

Nieuwe kennis, onverwachte inzichten, praktisch getoetste ervaringen! Die doen we op bij onze projecten en onderzoek gericht op duurzame transitie. Deze houden we niet voor onszelf, maar delen we. Hoe? En hoe kan jij daarin delen als professional of als student? Lees verder!

Wil jij leren over over duurzame transitie?

Ben je professional of student en wil je leren over duurzame transitie in een circulaire economie? Voor professionals hebben we een uitgebreid aanbod van cursussen, leergangen en workshops. Ben je student, dan kan je bij ons uitstekend terecht voor een traject dat onderdeel vormt van je bachelor of voor een master.

1. Cursussen voor professionals

Cursus Aan de slag met CSRD

OPEN INSCHRIJVING | Met de komst van CSRD moeten steeds meer bedrijven rapporteren over duurzaamheid. Leer in 6 bijeenkomsten hoe een organisatie dat kan doen en wat belangrijk is om te weten. Speciaal voor financials. Unieke opzet door actuele theorie, praktische handvatten en praktijkopdrachten. 20 PE-punten.

343461 Foto van twee mensen in overleg met een tablet in kantoorruimte met planten voor projectpagina van het ass. lectoraat Sustianable Finance & Tax.

Cursus Sturen op strategie en duurzaamheid

INCOMPANY | Internationale wetgeving, duurzaamheidsverslaggeving (CSRD), taxonomie, geïntegreerd rapporteren, CO2 belasting, grondstoffenschaarste en andere innovaties vragen om een duurzame strategie. Wil jij met jouw organisatie inspelen op de kansen die deze ontwikkelingen met zich meebrengen?

343395 Foto van rekenmachine, vier handen en een laptop voor projectpagina Associate lectoraat Sustainable Finance & Tax

Cursus Koppelkansen duurzame gebiedsontwikkeling

INCOMPANY | Een integrale aanpak voor de verduurzaming van wijken en bedrijventerreinen biedt grote kansen. Hoe kunnen wij op een slimme manier bijdragen aan toekomstbestendigheid bij vraagstukken op het gebied op het gebied van klimaat, wonen, werken, energie en economie?

358779 Luchtfoto van gebouwde omgeving voor de flyer met informatie over de cursussen binnen het CMW focusthema 'Duurzame gebiedsontwikkeling in de gebouwde omgeving'.

Cursus Duurzame transitie in circulaire economie

OPEN INSCHRIJVING | Beleid met betrekking tot klimaat, energietransitie en de transformatie naar een circulaire economie heeft grote consequenties voor burgers, bedrijven, overheden en dus ook voor jou. Ben jij geïnteresseerd in de impact van dit beleid en de kansen voor jouw organisatie of jouw functie?

65808 viertal prate tijdens cms cursus
Onze cursussen zijn maatwerk
 

We stemmen af op jouw behoefte

De cursussen kenmerken zich door een directe koppeling van theorie aan praktijk, aansluitend bij jouw organisatie en werkcontext. Ga je voor een cursus via open inschrijving? Dan ontmoet je cursisten uit andere organisaties, waarbij we telkens verbanden leggen om optimaal van elkaar te kunnen leren. Wil je liever een incompany traject starten, dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden op maat voor jou en je collega's, gericht op jouw organisatie en de partners in jouw ecosysteem.

► Adviesgesprek? Neem contact op met Allard.Huisman@han.nl

Onze programma’s zijn toegespitst op drie doelgroepen die ieder een eigen rol vervullen in de transitie naar een toekomstbestendige samenleving:

  • Overheden en non-profit organisaties
  • Partners in de keten van de maakindustrie
  • Financieel adviseurs en dienstverleners

Meer informatie vind je ook in onze flyer.

Allard Huisman

2. Circulaire Economie tijdens of na je bacheloropleiding

Minor Circulaire Economie (voltijd en deeltijd)

Geef kleur aan je bacheloropleiding en kies voor de minor Circulaire Economie bij de HAN! Je maakt kennis met de wijze waarop organisaties in de praktijk innoveren, transformeren en investeren in de ontwikkeling van duurzame business- en verdienmodellen. En je gaat ook zelf aan de slag met een transitieproject!

32595 minor studenten project, studeren in The Brew

Afstuderen met duurzame impact

Nadert voor jou de fase waarin je afstudeert? Ben je daarvoor op zoek naar een betekenisvolle afstudeeropdracht, waarbij je van meerwaarde bent voor de opdrachtgever? Én heb jij de ambitie en motivatie om een bijdrage te leveren aan de duurzame transitie van de samenleving? Dan zijn we op zoek naar jou!

28611 student lacht naar ander

Master Circulaire Economie (voltijd)

De economie waarin het gaat om winstmaximalisatie is voorbij. We moeten anders werken en produceren. Maar hoe? Met de Master Circulaire Economie leer jij hoe je bedrijven en organisaties succesvol helpt om duurzamer te worden. Word een change agent die de transitie naar circulaire economie versnelt!

90846 Studenten overleggen

Master Circulaire Economie (deeltijd)

De economie waarin het gaat om winstmaximalisatie is voorbij. We moeten anders werken en produceren, met oog voor mens en milieu. Maar hoe? Met de Master Circulaire Economie leer jij hoe je succesvol organisaties helpt om duurzamer te ondernemen. Jij bent een change agent!

90853 Overleg

Master Circular Economy (voltijd en Engelstalig)

Met de Engelstalige Master Circular Economy leer jij hoe je bedrijven laat bijdragen aan de wereldwijde transitie naar een circulaire economie. Verbreed je blik op de wereld en speel een rol van betekenis in het internationale bedrijfsleven: word die change agent waar de wereld behoefte aan heeft!

135836 Internationale studenten overleggen met global goals
Via het HAN Centrum Meervoudige Waardecreatie
 

Opleidingstrajecten met duurzame impact

Ben je bachelorstudent of heb je je bachelor gehaald en wil je verder studeren? Gaat jouw hart ernaar uit om bij te dragen aan de duurzame transitie van onze samenleving? Wil je je daarin kwalificeren zodat jij je als professional hiervoor kan inzetten? Dan is een opleidingstraject via het HAN Centrum Meervoudige Waardecreatie een uitstekende keuze. We bieden diverse mogelijkheden, afhankelijk van de fase van jouw opleiding en jouw ambitie.

► Klik hierboven op de carrousel-items
► Klik hieronder op de items van het uitklapmenu (uitgebreide informatie)

Vragen? Neem contact met ons op! We staan je met plezier te woord en denken graag met je mee. Je kan ons bellen op telefoonnummer 026 369 10 05 of stuur een e-mail: cmw@han.nl.

Namens Frank Croes, programmamanager Circulaire Economie

Frank Croes, programmamanager Circulaire Economie