Meld je aan
Startdatum is nog niet bepaald
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
Open Avond
Proefcollege, meelopen
 • 22nov
  Open Avond
  Nijmegen - 18:00 - 21:00
 • 22nov
  Online Open Avond
  17:00 - 21:00

Dit is je studie

De deeltijd Master Management en Innovatie in Maatschappelijke Organisaties bestaat uit 8 modules. Volg je ze allemaal achter elkaar, dan behaal je in ruim 2 jaar de titel Master of Arts in Management & Innovatie. Wil je het programma opdelen of studeren in je eigen tempo? Vraag naar de mogelijkheden!

403098 foto van een kringgesprek tijdens de wasstraat bij de NEC lounge in het goffertpark

Een Master met 8 modules
 

De opbouw van je studie

Je leert tijdens de onderwijsconferenties, in de online leeromgeving en in je eigen beroepspraktijk. Je krijgt intensieve begeleiding, vaak in intervisiegroepen van 6-8 studiegenoten met een vaste begeleider. De totale studiebelasting is 67,5 EC. In september start de master in Nijmegen en in januari in Rotterdam.

studenten luisteren in lokaal

Programma

Je hebt in het 1e jaar 3 dagen per maand onderwijsconferenties op locatie, in het 2e jaar 2 dagen per maand. Volg je het programma in Nijmegen dan zijn de dagen geclusterd. Volg je het programma in Rotterdam dan gaat het om wekelijkse onderwijsconferenties. Je bent 12 á 16 uur per week bezig met onderwijs, zelfstudie en praktijkopdrachten. Na het 1e jaar kun je direct door naar het 2e jaar óf even stoppen en eerst werkervaring opdoen. Ook is het mogelijk om de modules te spreiden. Heb je een vooropleiding of ervaring in het vakgebied? In een oriënterend gesprek bekijken we graag of je vrijstelling kunt krijgen.

Gera Hendriks, manager bedrijfsvoering en controller bij Rijnstad  
 

Laat je inspireren

De transitie in de zorg is een feit; maatschappelijke organisaties kraken in hun voegen. Hoe zorg je dat je organisatie echt vernieuwt? Gera Hendriks vond antwoord op haar vragen in de Master Management en Innovatie in Maatschappelijke Organisaties.

Robert Simons, verpleegkundig bestuurder bij het Academisch Medisch Centrum
 

Ervaringen van studenten en werkgevers

“Een master is wat mij betreft het minimale niveau van een hoofdverpleegkundige in een academisch ziekenhuis. Je doet kennis op van waar je kennis kunt halen. Je leert hoe de wereld om je heen in elkaar zit en vergroot je persoonlijk leiderschap.” 

Kom kennismaken!

Wil je nog meer weten over de Master Management & Innovatie in maatschappelijke organisaties? Bijvoorbeeld hoe de master is opgebouwd of hoe de Master jou verder helpt in je werk?  Neem contact met ons op en stel al je vragen! 

403101 Twee heren in gesprek over een innovatief idee
draw-cta-title
Volgende pagina
 

Kom goed beslagen ten ijs

Alles wat je wilt en moet weten over de deeltijd Master Management en Innovatie in Maatschappelijke Organisaties.