Aanmelden Master Management en Innovatie in Maatschappelijke Organisaties

Bedankt voor je interesse in deze masteropleiding. Wij ontmoeten je graag bij de HAN. Het studiejaar begint officieel op 1 september. Je aanmelding gebeurt in een aantal stappen, wacht daarom niet te lang.

Toelatingsvoorwaarden
Check even of je aan de toelatingsvoorwaarden voldoet.

Adviesgesprek of intake
Voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden? Vraag een
adviesgesprek aan en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van de opleiding.

Aanmelden via Studielink
Nadat je contact hebt gehad met de opleiding, kun je je via Studielink aanmelden. 

Start jouw aanmelding via Studielink

Houd rekening met freezeperiode Studielink tijdens overstap naar Osiris
Studielink staat in de freeze-periode dicht voor inschrijvingen. Dit heeft ermee te maken dat de ingerichte opleidingen in Studielink een andere code krijgen. Zouden we de aanmeldmogelijkheid open laten staan en ze in de wachtrij plaatsen, dan hebben die aanmeldingen een verkeerde opleidingscode en kunnen ze na de livegang van OSIRIS niet verwerkt worden. Studielink moet dus helemaal dicht voor inschrijvingen, zodat nieuwe aanmeldingen vanaf 6 december met de juiste code in OSIRIS kunnen worden verwerkt. De freeze van Studielink proberen we zo kort mogelijk te houden. Voorlopig houden we rekening met een freeze van 24 november tot 6 december, indien mogelijk verkorten we deze periode. Op HAN.nl en in Studielink staat vanaf 1 november informatie over deze sluiting. Aanmelders kunnen zich aanmelden voor een mail als zij een bericht willen ontvangen zodra het weer mogelijk is om je aan te melden.

Bevestiging en aanmelding
Na je aanmelding via Studielink ontvang je binnen een paar werkdagen per post en e-mail de bevestiging van jouw aanmelding. De opleiding neemt daarna contact met je op over het verdere verloop van de toelatingsprocedure.

Definitieve inschrijving
Heb je de gehele toelatingsprocedure met goed gevolg doorlopen dan ben je definitief ingeschreven voor de opleiding.