Master Engineering Systems Voltijd

Meld je aan
De opleiding start 2 keer per jaar
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • Stel een snelle vraag
  Aan het HAN VoorlichtingsCentrum
Kom langs
Open Dagen, Activiteiten etc.
 • 14nov
  Online Open Dag
  10:00 - 17:00

De opleiding start 1 februari 2021 en 1 september 2021

Binnen de Engelstalige voltijd Master Engineering Systems kies je 1 van de 5 specialisaties: de Mastertrack Automotive Systems, Control Systems, Embedded Systems, Lean Engineering of Sustainable Energy. Met jouw mastertitel breng jij jouw engineering skills naar the next level.

Waarom de HAN Master Engineering Systems?

Carrièrekansen

Nutsbedrijven, ingenieursbureaus, proces- en productie-industrie, automotive sector, energieproviders, onderzoekinstituten of R&D-afdelingen. Jij bent overal gewild.

Aansluiting bij de praktijk

Bedrijven als KEMA, TENNET, Alliander, Shell, IPCOS en OMRON ondersteunen met gastdocenten en projecten.

Kleinschalig onderwijs

Je volgt jouw gekozen mastertrack in een kleine groep, zodat jij alle aandacht en begeleiding krijgt die je nodig hebt.

Keuze uit 5 specialisaties

Je kiest 1 van de 5 Mastertracks. Zo word jij een echte specialist in jouw vakgebied.

Direct instromen vanuit je bachelor

Je kunt direct instromen na je Bachelor Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Mechatronica, Procestechnologie of Automotive.

Tracks van de Master Engineering Systems

De voltijd Master Engineering Systems duurt 1,5 jaar en biedt 5 verschillende tracks. In het 1e jaar vergroot je je kennis en vaardigheden. Daarna werk je ongeveer een half jaar aan een project.

 • Mastertrack Automotive Systems

  Mobiliteit is cruciaal voor de economie, maar leidt ook tot stijgende CO2 uitstoot. Dat vraagt om creatieve, duurzame oplossingen. En dat vereist weer hoogopgeleide, innovatieve engineers. Meld je aan voor de volledig Engelstalige voltijd Mastertrack Automotive Systems en vul het gat in de markt!
 • Mastertrack Control Systems

  Engelstalige voltijd Mastertrack Control Systems leert je alles over geavanceerde regelsystemen en technieken. Je brengt je technische vaardigheden naar een hoger niveau en beheerst het hele control proces van ontwerp tot evaluatie. Met jouw mastertitel leid jij innovatieprocessen.
 • Mastertrack Embedded Systems

  Complexe industriële processen vragen om geavanceerde oplossingen, en die leer je in de Engelstalige voltijd Mastertrack Embedded Systems. Je leert complexe dynamische systemen modelleren en intelligente systemen en slimme apparaten ontwerpen die je via software aan kunt sturen en laten leren.
 • Mastertrack Lean Engineering

  De Engelstalige voltijd Mastertrack Lean Engineering vergroot jouw engineering skills en geeft je de tools om ontwerp- en ontwikkelprocessen te verbeteren. Jij bent de missing link tussen de nieuwste technologische ontwikkelingen en de bedrijfsprocessen van organisaties in verschillende branches.
 • Mastertrack Sustainable Energy

  Duurzame, hernieuwbare energiesystemen zijn cruciaal voor de energietransitie. Om deze systemen te ontwikkelen en te verfijnen zijn gespecialiseerde engineers nodig. Wil jij aan de slag in dit veelgevraagde nieuwe vakgebied? Meld je aan voor de Engelstalige voltijd Mastertrack Sustainable Energy!

Voltijd of deeltijd?Kies je studievorm

De Master Engineering Systems is ook te volgen in deeltijd. De opleiding duurt dan 3 jaar. Vraag je je af welke variant het beste bij jou past? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan via de pagina van een van de mastertracks.

Inhoudelijk kennismakenVoorlichtingspresentaties

Maak inhoudelijk kennis met de Engelstalige Master Engineering Systems:

Bekijk de volgende online voorlichtingspresentaties (powerpoints). Klik op de link naar keuze:

Contact

Contact us at HAN Technical Masters.
We're happy to help with all your questions!

Opening hours

Monday to Friday: 8:30 - 16:30

Prefer calling?

Telephone number: +31 26 36 58 215